Monday, October 8, 2012

berpeluh-peluh!!

hye, assalamualaikum! :)



phewwwwwwwwww*sambil lap peluh*



berpeluh-peluh mengemas ofis, minggu depan dah kena berangkat pindah ke opis baru.. nanti tenang sikit sebab duk bilik sendiri, sekarang ni menumpang meja orang *kesian tak..hikk*  bila dah pindah opis baru nanti, maka bermulalah tugas aku secara rasminya sebagaiiiiiiiiiiiiiiiiii... *banyak-banyak doa dalam hati semoga semuanya okey dan baik*




puas duk menggodek  mencantikkan balik belog.. *cantik ke?*  hehe.. ni pon still lintang pukang lagi merata-rata gadget aku.. its okey.. i need more few times bagi dia back to normal =)  dahlah blogspot setting baru, terkial-kial mana nak klik, mana nak save, mane nak view.. plus aku dah lama tak blogging.. tulah kebizian and macam tak biasa sangat nak up up belog kat opis ni.. hihikkk.. tapi ada masa aku still bw belog kawan-kawan n tinggal jejak.. ada yang sempat tinggal jejak ada yang tak sempat, maafkan saya =D




oh ye u olls! saylah happy belated bufday kat kita! sebab 5hb haritu kan bufday kita tau!  alhamdulillah masih dipanjangkan usia sehingga harini, 27 tahun *ehh muda lagi apa :P*  thanx to all my dear friend n family who wish for my bufday! alah tu pon nasib baik ada fb, dapatlah berpuluh-puluh wish! hehehekk tulah salah satu kebaikan fb kannnn.. tp buruknya orang tengok fb baru tau bufday kita, kalau tak mana ingat pon kan :P




pavlova from my sis on my bufday.. lewat seharilah tapinya.. thank you u olls!





alhamdulillah, 27 tahun dimuka bumi Allah, dikurniakan suami yang penyayang pada kita, yang rajin melayan kerenah ngada-ngada kita, rajin pujuk kita yang suka merajuk tak tentu pasal, sayang awok sangat! :-* dan dikurniakan dua orang cahayamata yang nakal but comel.. yang buat kita rasa kitalah wanita paling bertuah didunia ni bila tengok dorang membesar depan mata dengan baik, perangai baik n dengar kata bila kita larang buat benda tak elok tapi boleh bertukar hulk bila dorang sepah-sepahkan umah tak tentu pasal *heeeee :D*  alhamdulillah, semoga bahagia itu milik kita selamanya hingga hujung nyawa.. semoga terus diberi kekuatan dan kesabaran dalam mengharungi hidup di dunia yang penoh cabaran dan ujian ini.. terima kasih, syukur ya Allah!






**masa hari bufday tu kita gi dating ngan laki kitaa.. anak-anak kita tinggal kat taska.. rasa macam zaman bercinta masa  muda-mudi hingusan dulu-dulu jee..haha**








17 comments:

cik hani said...

alhamdulillah..semoga bahagia selalu..
hihi..
hr jd mung xkn aku lupa..
sama dgn hr jd blog aku..

~~*Lady Salwa*~~ said...

happy belated birthday Sara...

Kakzakie said...

Happay belated birthday dulu dari kakak buat Sara..

Masuk bilik sendiri pun boring tau Sara sebab berteman radio macam kakak nie..

mamyharraz said...

Happy Birthday dear.
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu :)

jom akk belanja makan kek ;)

Mama Hanim said...

happy belated besday.. moga panjang umur n murah rezeki tau..

syariza09 said...

happy belated besday, muda trang tang tang lg tuuu...romantik woo dating ngan cik abg...imbau nostalgia

eMMe said...

hepi belated busday dear... moga sentiasa bahagia di samping suami n anak2 tercinta.. best tu dpt pavlova, huhuhu! sungguh nikmat kalo Sara boleh makan makanan manis, tidak seperti ku..kene kontrol, huhuhuuh... cuci mata je la kita...

maya amir said...

laaa...nape tak buat 1 entry psl b'day..heheh. dah terlmbt nak wish..happy belated b'day sara.. semoga pjg umur, murah rezeki & bahagia bersama family:) wow!!! cantik gile pavlova tu..

dakcik said...

Hepy belated besday awok! moga sentiasa diberkati olehNya..amin :)

p/s : terliur okeh tgk pavlova mung! :P

Ezy Chiaki said...

epy belated besday sara!
=)

Fieza79 said...

hepy belated besday sara...

Tihara said...

happy belated birthday.. :)

ieda said...

ok dikk
cantik
dan lebih kemas nie
akak suke ...

alamak sedapp nyeee
bileelahh nak merasa makan pavlova nie , eppy bday buat adik sara ! ;))

ieda said...

eh silap bukan adik sara ..
salah taipp

eppy bday buat sara ..
belated bdayy ! ;))

Miz Fieza said...

happy belated besday.......

Myra Jay said...

Woww!! Pavlova tu nampak macam sedap sangat..
Terliur dah ni :D

BTW Happy Belated Birthday ye :D

Kakzakie said...

Dah oklah nie.. kalau godek-godek jgn sampai ada yg hilang Sara.

Pavlova Sara menggoda kakak:)