Monday, March 28, 2011

contest show me who's your BFF

hye, assalamualaikummmmmmmmm! :)

kalau boleh aku memang nak joint sume contest yg korang tag kat aku
tapi kadang2 tu kekangan masa menyebabkan aku terlupe n tak sempat
bila tengok2 dah dateline, tehee

kadang2 tu plak tengok pada contest jgk
takkanlah "contest tayang lubang hidung sebesar2nya" aku nak joint gak!
contoh jelah tu, ade ke org buat contest camtu? haha!

especially contest yang dianjurkan oleh geng2 seangkatan, sebolehnya aku nak joint
sesamelah kite support kan?
esok kitenye contest dorang suppot kite lak :)


so, pagi ni aku rajinkan diri menjoint contest oleh Ein a.k.a my besan
sebab dia cop awal2 nak jadikan syaqir as her SIL.. bolehh?
hehehe :D




korang bleh klik link atas tu :)
so, aku pertaruhkan pic

:


:


:


:


:


from left Zaa, Me, Ezah, Ema, Farah, Faten n Ikma
btw, the groom tu terkecuali lah ye Ein, hehe!


my BFF sumenye 6 org, sorg tercampak kat Siam nuh,means 7
ehehe, xdelah tercampak, die menunaikan tggjawab as wife ikot hubby die ke Bangkok

okey tentang kami ni simple je aku nak ckp
we've known each other about 9yrs ago
since study at polisas
from sem 1 smpai last sem, 8 org ni xleh pisah
sorang lambat, lapan2 la lambat masok kelas, haha!

so guys, kalo dh 9 thn kenal tu mmg dh mcm2 kenangan lah kan
gelak, nanges,luah perasaan, gossip, ngumpat oppss! sume sesame lah! hihi
n yg paling best skali walopon skang ni masing2 sume dh jd bini n mak org
tapi bile time gathering kami cuba kumpol sampai cukop gak
kalau sorg takde, postpone lagi date tu sampai sume free
sampai sume bleh kumpol sesame
bkn senang nak kumpol sume ade tau!


okey, now kena tag 5 org, nah ko! 5 tau!
huh! aku tag :-



eh, dah 6 orang plak aku tag!
hehe, xpe, meramaikan xpee kan! :D





signsara

22 comments:

~SHiLA~ said...

2x jugak kene tag contest ni..hehe

MiSz eiN said...

hehe.besan kan kite! :D
xpe, i terpikat ngan ur son sbb dia polite jek, pastu ade ciri imam mude! :)

thanx joint contest ein wat
over kan tag smpai 5 orang! :D
tp....xletak pon banner contest tue kat entry nie.kena tolak markah nie.ahaks! :D

-Sara- said...

shila,

haa cepat buat! ;))

-Sara- said...

misz ein,

opps terlupa! sorry! jap eekk sara letak! hehe :P

MiSz eiN said...

hehe.boley la sara copy. tekan Ctrl+C untuk copy eh

-Sara- said...

misz ein,

ehehe..ok dah copy dah :)

MiSz eiN said...

OK ;)

siti said...

aiyyo siti tu i kew...

-Sara- said...

misz ein,

ade can top two tak? haha ;)

-Sara- said...

siti,

yela awk la tu ;))

klo free jointla, mane tau ade luck :)

waniepaez said...

Cayokk2 sara:)

-Sara- said...

wanipaez,

harap2 ade luck, hehe :P

Mama Hanim said...

good luck bebeh..hehe..

Cik Ezy said...

mekaseh tag.. nt saye join ye..
=)

-Sara- said...

mama hanem,

tq :)

-Sara- said...

cik ezy,

gd luck utk awk :)

syariza09 said...

hamboi org suruh tag 5 jer, ni sampai terlebey pula yer

-Sara- said...

syariza,

haahla awk, xterperasan dh 6 plak, haha!

~~zaa~~ said...

sweet momento! takkan lupa sampai bila2

maya amir said...

aramakk..bile closing date?hehe..tgk sempat x buat after balik kb nnti:)..harap2 sempat..

-Sara- said...

zaa,

kan cayang? :)

-Sara- said...

maya amir,

ermm.. lmbat lagi kot..sara pn lupe plak.. nnti akak klik je kat link tu ek..klo sempat akak buat jela tau! :)