Saturday, March 12, 2011

serius! murah gila kot!

hye, assalamualaikummmm!:)

perempuan.. kalau tengok baju, accesories, kasut yang murah2 memang terbeliak lah bijik mata! sumenye die nak rembat kan?  takk kee?? bohonglah! kalau aku camtu, korang takkanlah tak kann!

ehehehe, okey2 meh sini adik2, kakak2, makcik2.. aku nak bagitau satu online shop nii, korean style fashion yang sangat-sangatlah murah! sume harge baju yang dijual adalah RM25 sajeeeee! aissyyy.. manelah aku tak meroyann! tengok yang tu cantik, yang ni cantik pastu sume harge rm25! murah nak mampos! terus tergedik2 kat laki tanyekan yang mane cantikk, pastu nak order! tehee!

kalau korang nak usha klik je kat sini, memang berbaloi2! kat Esac Fashion ni kebanyakkanya menjual top..macam-macam pesen ade.. korang yang bertubuh langsing seperti model catwalk boleh boronglah! cam aku ni kena tengok2 gaklahh.. al maklumlah, badanku yang kembang dan saizku yang tak cukup inci nii..haha! :P

antara yg menarik perhatian aku sampai terjojol bijik mate adalah (0_0) :-



vest macamni punye cantikk gilak pon rm25?
uhh! meroyan sudah datang! -__-

yang ni ala2 coctail dress yang comel pon baru rm 25!

white chiffon top.. just a simple but nice top sesuai for going shopping mall! erhhh!

ini pon samee.. comel nak mammmm..! uhh!

ooh i luv polka dot!

and last but not least yang aku rase2 nak order lah

:

:

:

:

chiffon korean dress, pon rm25!! arhhh! tak bleh jadi nih! ^___^



okey itu saje, korang klik jelah kat link yang aku bagi tuu, banyak lagi yang comel2..
selamat menjulingkan mate ye korangg! ;)



**ini bukan segmen shopping2 sampai lebam yee tapi saje utk berkongsi supaya korang perabih duit cam aku gaks! haha


signsara

12 comments:

~~zaa~~ said...

eh eh...nak ajak orang perabih duit cam die pulak! hahahah :p


tapi aku macam meroyan je tengok baji dalam blog tu!!!!

ainnoraini said...

selamat pagi...
cantik...tapi kak ain tak cukup ramping nk pakai cam tu...

folow ye...

axie said...

sara, cantek
nak kena order nih

-Sara- said...

zaa,

ahaha, alah saje nak memeriahkan! :D

tau xpee, meroyan kan! :)

-Sara- said...

ain noraini,

ehehe.. sara pon klo ikotkan xberape nak ramping tapi pandai2 pilih la..hihi

tq kak! :)

-Sara- said...

azie,

haa, bli jangan xbli! :D

syariza09 said...

murah giler tu, apa lagi kalau dh murah tu, tlg la beli ukt kawan2 :)

biru & polka dot tu cun, sya saiz L ok

-Sara- said...

syariza,

haah murah giler! banyaklah awak! sendirian berhad okey! haha :P

Myra Jay said...

Hehe, nak terjah jugak la, leh sama2 juling dah perabis duit..
My peberet too:)

-Sara- said...

myra jay,

ehehe.. jom jomm! :)

MiSz eiN said...

hehe
murah memang murah
;)

-Sara- said...

ein,

ape lagi, rembat jelahh! :D