Tuesday, March 29, 2011

bulan ni bulan rajin :D

hye, assalamualaikummmm! :)

alhamdulillah kenyang perot ni
baru lepas lunch, makan mcd jee, mcd jee? org opis belanje
minggu ni hari2 ade org belanja, kemarin pizza, semalam nsi goreng ayam, harini mcd
esok lak? ehehe..murah rezeki aku
alhamdulillah, berkat aku buat baik kat org n tolong org
haa kan.. tak rugi buat baik kat org, mesti ada ganjarannya :)

bulan ni memang bulan rajin aku
rajin ape? rajin update blog! hahaha!
bukan rajin pon biase2 jee, tapi sebab aku tgk kat list entry bulan ni paling banyak
sampai last entry semlm dah 31 entry!
uhuhu.. slalu plg byk 20 lebeh2 sket jee

tapi rajin update pon nuff aku baru berape hengget jee
ermm memang xde nye cik nuff nak bagi cek kat aku!
ahaha! nampak sgt blog ni x glemer..hihi
follower baru bape kerat, but a million thanx to all yg sudi follow tau :)
otai2 blogger bagi tips klo nak up follower kite kene buat contest
mesti up nye follower n traffic

ermm memang aku ade cadang nak wat contest
tapi tulah aku tak tau nak bagi ape adiahnya
sebabnya aku xpernah menang contest, xpenah dapat GA :P
selalu org bg ape ek GA?
krg aku bagi anak tudung seketoi marah lak! hihihi

eh korang nak ape klo aku buat contest?


 eh tapi janganlah demand sangat sampai  mintak lamborghini ni sebijik! :P




signsara

17 comments:

Cik Ezy said...

buat GA bg shawl pon dh ok.. laju je saye join nt..
hahakk..
buat contest yg org laen buat lg..
kalo contest gmbr tu dh rmai sgt yg buat..
huhu

Cik Ezy said...

buat = xbuat..
silap..

syariza09 said...

nk LCD, notebook, blackberry....eeerrrrmmm tu jer kot

amacam, jadi wat GA???

~SHiLA~ said...

hahaha..da up ek dr 5posen jd ringgit² da ;))

Adzriel AB said...

tak pe...teruskan sementara tengah berkobar ni. nanti boleh rest semula bila mood turun.. he..he..

-Sara- said...

cik ezy,

shawl eek? ehehe..ok, akn dipertimbangkan :D

ermm klo bkn contest gmbr, contest ape lg awk? slalu contest mmg tampal2 gambar kan..

-Sara- said...

syariza,

huh! melampo lah tu! :P

tgh ditimbang2 nii :)

-Sara- said...

shila,

aah.. rm2.50 tp dh berzaman.. x up2 smpai sudah, haha! :-j

-Sara- said...

adzriel ab,

haah la kak, kadang nk update ni kan tgk mood gak..hehe

Hanis Azla said...

rasanya hadiah tak penting sara.. janji ada hadiah, klu senpat sure ramai yg nak join..
wah murah rezeki sara yer.. nyum..nyum.. bestnya org belanja..

dakcik said...

sara lg byk folower dr ain..lg byk org komeng dr ain..huhu..blog ain pun xglemer u..hehehe


p/s : i kene tag eh?? nti i try wat kalo free tau..sbb skg bzzzzzzz laa..=)

-Sara- said...

hanis azla,

ermm tulah kak, ingat nk try sekali wt contest..hehe

alhamdulilah, ade rezekinya :)

-Sara- said...

dakcik,

ala ain, xramai sgt pn.. lom otai g nii..hehe..takpela ain..slow2 :)

nti ain free ain buatlah ek, mne tau ade luck :)

MiSz eiN said...

memang rajin
:D

MIXED MINDS said...

amazing car!! :p

-Sara- said...

misz ein,

haruslah suppot kwn kan :)

-Sara- said...

mixed mind,

:)