Tuesday, March 15, 2011

ringan rasa kepala ni :)

hye, assalamualaikummmm! :)

minit mesyuarat yang dari minggu lepas duk hadap sekerat jalan sampai sudah tak siap2 tu dah siap sepenuhnya tadi!! yesss! legaaaaaa!  ringan rasa kepala ni! :P  kalau tak, duk satu ayat, backspace.. satu ayat backspace.. ishhh tibe2 aku rase cam sangat2 tak pandai nak buat minit, padahalnya dah 5thn++ keje ambik n buat minit tu aku buat... maybe sebab duk kalot memikirkan nasib pertukaran aku kot! tehee!

tadi dah kecoh pasal nama aku dah naik, entah betol ke tak entahlah tapi yang pastinya penuh kontroversi lagi! aissyyy.. belum pape dah kontoversi, nampak sangat aku 'glemer' kat sini kan.. haha! surat pertukaran tu tunggu dato pengurusan sain jee, means dlm masa terdekat aku akan bertukar lah tapi just dalaman ni jee.. yg luar tu takde pe berita lagi.. takpelah mane2 pon aku ikot jee, SYMP katakan :D

tu pasal kot tibe2 idea datang mencurah2 mase taip minit tadi.. sebabnya bajet dapat tukar pasni, setel lu mane2 keje yg tak beres lagi tuu, haha!


google
seriuss.. rase ringan kepale niii.. tapi nanti cabaran kat tempat baru tak tahulah plak camane kann :)




signsara

18 comments:

MiSz eiN said...

nak tukar gak eh
wah
baguslah
cr pengalaman baru
gud luck darl!
;)

-Sara- said...

misz ein,

haah mmg dh lame dh mntk tuko, tp mintak tuko keluar.. tp dpt yg dlman dlu pon xpelah..ikot jee.. crik pengalaman..

tq ein :)

syariza09 said...

waaa...suda dpt brita gembira yer, patut laju jer wat keje :)

Hanis Azla said...

Harap2 kontroversi tu betul belaka yer sara.. yg penting kepala tu dah rasa ringan sikit..

dakcik said...

bagus la kalo dpt tukar kan..amek angin baru katekan..
anyway, gudluck! =D

axie said...

sukanya dia, dapat tukar..
hope khabar angin tu betul belaka..

~~zaa~~ said...

bila kerja da siap, baru best blogging! hahaha


insyaAllah, sampai la tu rezeki u, darling!

Wahida Shukeri said...

first: gambar tu comel sgt....cute..haha

second: selamat bertemu rakan baru....=)

-Sara- said...

syariza,

haah dgr2 kontroversi jee baru.. hop betollah :)

-Sara- said...

kak hanis,

haah kak, harap2nyalah betol :)

legaaa :)

-Sara- said...

dakcik,

tulah ain.. xsabor nak berambos drp sini!

tq ain :)

-Sara- said...

azie,

harapnyelah betoll :)

-Sara- said...

zaa,

haah setel keje dulu siap2 bru blogging! :)

tq laling :)

-Sara- said...

wahida,

hihi.. pic tu sara google, comel kn! :D

haah, dpt kenalan barulah pasni :)

nic@ said...

mitok tukor ganu ke sara???

-Sara- said...

nica,

mitok tuko kl gok, nk gok tuko balik ganu tapi payoh ngat ah cah wey, ramai doh yg que, lagipon ganu xbyk kosong.. org jpa ckp harini kosong esok dah ade org masuk dah..haha

maya amir said...

sara jabatan mana?

-Sara- said...

maya amir,

sara kt rtm, angkasapuri kak :)