Thursday, March 10, 2011

jangan tombang sudahh

hye, assalamualaikummmmm! :)

*entry ni panjang sket yee, cakap awal2 ni :D

minggu ni aku terbizi plak.. bukan sikit, banyak! pening nak handle! kena jage 2 bos serentak secara tak rasmi! mau tak pening pale otak ni! semalam meeting je ngn bigboss tu drp kul 9 sampai 12.30, ambik ko! menggigil2 gaklah tangan ni ambik minit sebab pagi tu tak sempat breakfast!

then pasal 'masalah yag satu' tu pon tak setel lagi, issh peninglah! keluarkan jela surat rasmi betol2 senang aku terus angkat kaki jee! ni dah jage 2 bos camni, memang pening la wey.. hasil meeting semalam pasal 1 kes ni, adela takyah mention sinilah ye, yg bos kecik cakap tak payah buat surat ( bos kecik ni hak yg aku jage skang ni la ), pastu yg big bos tu ( yang dengar2nya aku kena jage pasni ) suruh buat surat.. mane tak pening, mane satu nak ikot.. tapi haruslah yg bigbos punye cakap kite pakai kan, dh2 tentu main power kat tangan die..

tapi nasib baiklah yg big bos ni cool giler, die punye opis bangunan lain tau, nak tanyakan pasal satu surat pon sanggup datang ke opis aku ni.. macamlah tak bleh call kan.. hehe, bos dtg mengadap pa, bagos tak? haha, tapi jangan nak salahkan aku, bukan aku taknak kua drp sini, tapi takde black n white aku tak bleh kua camtu je drp sini :(

tapi yg penting dalam2 bizi pon, blog aku still berupdate hari2! haha, fb tak jenguk langsung, jeling2 gitu je sempat.. blogwalking pon tak sempat, sorrylah korang ye, aku betol2 tak sempat, mane yang sempat jelah ditinggalkan jejak.. ni jee baru free, yelah rini jumat, break awal, keje aku tolak tepilaa, tak kuase nak hadap dah, muntah aku! tehee!

minggu depan plak kena kusus 3 hari kat jengka, mulenye risau nak tinggalkan syaqir kat sape sebab kusus ni wiken okey! jumaat sampai ahad. adushh! tulah gatal sangat nak pegi :D, tapi aku dah mintak tolong akak aku jagekan syaqir, n she said okey jee, alhamdulillah, utk hari sabtu jelah duk ngan ateh die, sebab husband kan kje, ahad tu bapak die jage jelah, jumaat antar nursery mcm biase..

pastu tadi tibe2 akak aku call jadi tak kursus tu aku cakaplah jadi, die pon ingatkan macamne picnic yang aku janji ngan akak aku yg sorang lagi minggu depan, dahla akak aku yang tu dah nak balik sarawak, tahun depan baru balik semenanjung.. isshh! asal lah aku boleh terlupe! dah join kursus tu bile mase nak jumpe, ari ahad die dh fly ke sarawak.. ermm, i miss my niece, batrisyia tu very muchlah :(

akak aku call tadi pon suare ketat jee sebab tak cakap balik kat die konfom join kursus tu, kemarin aku call cakap tak konfim lagi sebab tunggu surat panggilan, dah dapat surat semalam aku terlupa lak nak call die, sebab bizi sangat2 :(



isshh semuanya time nilah sume nak jadi kann.. hal keje, family, tu ini.. hop aku tak tombang pengsan sudahh!

(T_____T)



**korang faham tak aku bebel panjang2 tu? buat2 faham jelah ek,
nak release tensyen, taip panjang2 plak :P



signsara

8 comments:

syariza09 said...

fuhhh...berpeluh ketiak baca. ni betul2 melepas prasaan

-Sara- said...

syariza,

seriuslah awkk :(

eh tapi faham ke x? hehe :P

axie said...

erk..buat2 paham jela sara..
sara kena kursus kat mana??

Hanis Azla said...

klu akak pun pening juga sara.. tp sara cool kan.. insyaAllah, segalanya akan berjalan lancar.. pasal suara ketat tu, akak pun selalu mcm tu juga dgn adik beradik.. tp kejap lps tu ok balik..

~~zaa~~ said...

paham2 :p hehehhe


sabar yang...ada hikmah untuk u!

-Sara- said...

azie,

ehehe..buat2 fhm ye :D
kat jengka azie..

-Sara- said...

kak hanis,

yelah kak, hop sumenye bejalan lancar..

yelah akak sara tu sore je ketat, klo jumpe gamat habis :D

-Sara- said...

zaa,

tq dear.. hop sgt sume ni setel cepat2 :)