Friday, March 11, 2011

contest muke fish yang cute

hye, assalamualaikummmmmm! :)

petang ni aku merajinkan diri menjoing contest yang dianjurkan oleh Mek Zaa
walaupon kesibukan! ngade-ngade kan, haha
ala lagi pon sebabnye aku dipaksa oleh penganjurnyaa! haha :P

"Contest Muka Fish Yang Cute By Puan Zaa"



cara nak join contest ni :-
  • wajib ada picture korang yang muka ala-ala ikan yang cute - spt dibawah :)
  • buat satu entry khas tentang gambar tu. bila, kat mana & kenapa ambik gambar macam tu - ni la entry nya
  • be my followers - dh lame dh follow zaa
  • letak banner ni kat entry penyertaan korang dan juga di sidebar blog korang  - sila cek kt sidebar disebelah kiri ye
  • tinggal link penyertaan korang di ruangan komen entry ini - dh tinggal jejak dh td
  • terbuka kepada semua blogger, takde had umur :D 
  • hadiah akan diberitahu kemudian
  • and last sekali, tag kepada kawan korang  - spt dibawah jgk :)
 
ok, gambar yg dipertaruhkan adalah

:

:

:

:

:

:

:


ini bukanlah muke fish yg cute, tapi adalah muke fish yg ngerii! kakakahhh! oppss!
zaa masukkan sara lam top 5 pon kire orait ah, deh x gitu zaa? *sambil kenyit2 mata*

ermm, kena bagitau kenapa buat muke camtu..? sebabnya nak joing contest nilah! haha :D
gambar ni kat opis aku, baru je ambik jap tadi..panas2 nih :D




** menang ke tak belakang kire, janji ade motif nak tempek pic muke sendiri kat blog!
 ko adee..? :P


signsara

16 comments:

dakcik said...

wahhh comel gitu...selamat berentap yek..hehehe

syariza09 said...

haha...kena tag.

japp...jap ..nk cari picas. rasanya muka mcm fish dugong ada ler

Ezzah said...

arhhhh...nightmare!
ehehehehehe... :P

-Sara- said...

dakcik,

ehehe.., okey, saingan sengit nmpk gayenye nih! :D

-Sara- said...

syariza,

ahaha, dugong pn dugong laa:P

-Sara- said...

ezzah,

arhhh! jeles lah tu! :D

Ogy said...

mama suka lirik mata tu...tajamm u.......

maya amir said...

kekeeke...comel dah tu:) good luck...

-Sara- said...

ogy,

ehehe.. mane tau lirikan mate yg tajam tu bleh menang ye x? haha :P

-Sara- said...

maya amir,

haha, sje2 suke masuk je ni kak :D

tq kak :)

~~zaa~~ said...

check! hahahaha ikan ape ni??? :p

MiSz eiN said...

ok
comel
:)

-Sara- said...

zaa,

ikan buntal! haha!

-Sara- said...

misz ein,

errk comel ek.. shy2 i tau u ni besan! :D

waniepaez said...

hehe, juara2 hebat sudah berentap nie:) gudluck u ols:)

-Sara- said...

wani,

ala.. sje2 mencuba nasib.. wani jomlah join skali! :D