Sunday, March 6, 2011

sape boleh tolongg..?

hye, assalamualaikummmm! :)

google


aku ade satu masalah pasal blog aku niii.. kalau korang perasan n scroll sampai bawah blog aku ni, korang perasan x kat sebelah kire yg widget banyak2 ni kan.. kat yang last paling bawah skali tu ade widget 'blog post'.. nampak semak kan? die dah bercampor2 ngan entry2 aku lebih2 lagi kalo entry yang bergambor.. dh bertindih2 jadinyee..

yg aku heran bile aku g kt design then aku nk remove widget 'blog post' tu x boleh plak.. xde butang remove.. sbb klo ade butang remove pon then aku klik button remove tu, means aku nye blog xde bhg entry laa kot.. rase aku cmtu r kott.. ke camane? ade sape2 x boleh tolong ngn masalah aku ni? aku nk buang widget tu jee.. tapi xboleh.. camne yee? pls help me.. thanx in advance :)



psstt : Zaa cepatlah update cite gedik2 semlm, nk tgk pic! :D



signsara

18 comments:

syariza09 said...

Jumaat lepas, prasan gak menda ni. Nk tolong pon x reti la pula. Kita tgg komen org len pula yer, kot2 la depa tau

psst..ai dh klik hb tau >_<

dakcik said...

ala..i pun xreti la sara..u try godek2..mane tau kan..hehehe..
gambar header tue gune picasa ker??

p/s : za cuti arinie laa...penat katenya...hahahahaha..tguuuuu gmbr gedix korg eh! =D

-Sara- said...

syariza,

itulaa awk.. pelik laa..blog org lain xde pong! :(

oo ok, tq, nnt kite klik awk lak ek :)

-Sara- said...

dakcik,

itulah kan.. blank la plak..sara guna photoscape ain, picasa sara xreti :D

ceh! dh agak dh.. sepi jee, cuti ah tu :P

maya amir said...

aramak.. saya pun tak taulaa wak..kene tanye pada yg arif ni..

-Sara- said...

maya amir,

itulaa.. ermm pro2 xde muncol pon lg ni :(

Wahida Shukeri said...

alamak, xtau la plak...huhu

-Sara- said...

wahida,

ermm tulah ramai xbleh nk solve prob nii wahida :(

dakcik said...

cube sara masuk dlm blog post tue balik..tgk kot2 ade link salah ker?? emm susah nk terang dlm komen-komen nie..biase kalo wanie or azie punya problem ain buatkan..diorg bg pswrd..huhu

-Sara- said...

dakcik,

tulah ain.. puas dh godek.. ermm klo ain xkesah n willing nk tlg sara, sara xkesah sara leh bg pw..hehe :D

axie said...

sara upload lah pic gedik!

dakcik said...

sara, boleh jek..sara bg kat email ain..ain leh tgk ape patut..kalo nk suh buat header cam ain pun boleh gak..bg gambar yg cung2 utk diedit..hahahaha (kalo nk cantek bg gambar yg duk menegak)

email :dakcik.ain@gmail.com

Hanis Azla said...

alamak.. akak pun tak retilah sara.. minta maaf yer.. tak dpt nak tolong..

Cik Ezy said...

xboleh nk tlg la sara..
xreti..
=)

-Sara- said...

azie,

pic ngn zaa lah syg, sara xde kmera :D

-Sara- said...

dakcik,

ooh thnx ain..nti sara emel kt ain yee, thnx much dear! :)

-Sara- said...

kak hanis,

ermm xpelah kak, pelik lak rase sara sorg je ke jd cmnii :(

-Sara- said...

cik ezy,

ala awk pn xleh tlg sy? ermmm :(