Wednesday, March 9, 2011

we are 4th :)

hye, assalamualaikummmmm! :)

alhamdulillah, today 10 mac 2011, genap 4 tahun usia perkahwinan aku dan suami tercinta :)
dah 4 tahun menyulam kasih, sayang, cinta dengan kehadiran cahayamata hati, syaqir sebagai pelengkap hubungan ni, kami bahagia :)

ermm dah 4 tahun dah..kejapnyee.. tapi aku still dlm proses belajar mengenali hati budi suami..sbb kate orang makin lame usia perkahwinan kite, makin kite perlu mengenali suami kite.. aku akan cuba dan mahu jadi yang terbaik untuk dia..

perkahwinan mane tak ditimpa ujian daripada Dia.. tapi setakat ni semuanya dapat diatasi atas dasar kejujuran, kesabaran dan kepercayaan antara kami.. aku mohon pada Allah kekalkanlah hubungan ni sampai akhir hayat sebab demi Allah aku sayang dan cintakan dia.. semoga Allah mendengar dan memakbulkan doaku ini..amin


"happy annivesary sayang :)"


saat penyatuan dua jiwa menjadi satu :)
10 Mac 2007



** haa, korang ape lagi! cepatlah wish kat kitorang! hahaha *gelak evil*



signsara

24 comments:

nic@ said...

happy anniversary yuholsss..

semoga bahagia selame2nyaaa

~izan~ said...

ha..nk wish la ni hehe..

hepi anniversarry..semoga kekal bahagia ke akhir hayat,dimurahkan rezeki dan berada di bawah lindunganNya selalu..Amin.

Wan Ryna said...

happy 4th anniversary puan Sara (^_^)

syariza09 said...

Epi eniberseri utk uols..

Jgn luper bagi hadaiah debabom kat cik somi yer >_____<

~~zaa~~ said...

sebab kan sara pakse, so zaa kena la wish hahahahah :p

happy anniversary dear...hope ur marriage berkekalan hingga akhir hayat...semoga sentiasa dibawah rahmatNya..amin....

MiSz eiN said...

perghhh
dah 4 taon eh
xsangka i uuuuuuu
:D

anyway,
happy annyversary
smoga berkekalan dan bahagia hingga ke akhir hayat.
amin

* opps lupe. semoga diperkenankan dapat anak pompuan ;)

Ezzah said...

happy birthday gedik!
cepat ahhh tambah anak sedara aku! :D

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. Selamat ulang tahun yg ke-4.. Semoga terus berkasih sayang sehingga ke hujung nyawa to the sweet couple..

dakcik said...

heppy anibeseri sara & ceben!! semoge kekal bahgia ke akher hayat!


p/s : cpt2 dpt anak gegurl plaks!usaha lg keras! hahaha ;D

siti said...

epi anniversary sara!!! ape lagi bg la hadiah kat suami n anak tuh!

-Sara- said...

nica,

oh tq dear! ;)

-Sara- said...

izan,

rase cm kne pakse x? haha

nyway, thnx :)

-Sara- said...

wan ryna,

hehe tq awak :)

-Sara- said...

syariza,

tq awak :)

hadiah debabom dh bg semlm! oopss! haha! :P

~SHiLA~ said...

epy enibeseri..
cay pic mengimbau kenangan..haha

-Sara- said...

zaa,

ahaha, pakse sket jelah! :P

tq dear! :)

-Sara- said...

misz ein,

haah 4 taun dh jap je :)

insyaAllah, tq yang :)

-Sara- said...

ezzah,

birthday sape lak ni yang? hehe, nyway tq :)

yg tu dh usaha double, so kne triple lak pasnih :D

-Sara- said...

kak hanis,

tq kak! :)

-Sara- said...

dakcik,

tq wok! insyaallah :)

-Sara- said...

siti,

tq ct! :)

-Sara- said...

shila,

tq, eh haruslah! :-j

axie said...

sara, tak boleh nak bukak page sara smlam..
asyik hang!
hepy anniversary :)
semoga sara peknen plak lepas ni..hehe

-Sara- said...

azie,

its okey syg.. tq azie :)

insyaAllah..amin..