Wednesday, March 30, 2011

memang stylo makcik ni!

hye, assalamualaikummmmmmm! :)

semalam otw balik umah, pesan kt asben singgah guardian kt umah jap
tak tau kenapa semalam excited terlebeh mase otw ke guardian tu
sebab nak beli 'mende alah' tu kee? hahaha! :D

guardian kat umah aku ni duk dlm supermarket max value
max value tu plak bawah condo, erkk i mean satu bangunan ngan condo ally iskandar duk tu
hikkk.. tetibe nak wat stetmen
kononnye nk gtau yg umah aku kat ngan umah ally iskandar lah kononnya kan, heeeee :P

so, area situ parkingnya limited laa
dahla jalannya membukit, klo parking jauh sket memang penat nak menapak
aku plak jenis kalau boleh nak park depan2 kedai yg aku nak pegi tu!
kalau bleh depan2 pintu masuk lagi bagos! hah! buruk pangai :P

so, semalam smpai 3 kali pusing park full lah
kali ke-4 ckp kt husband kalau xde gak, park jelah jauh pon, nak wat cane
kali ke4 tu nampak ade kete baru kuo, yess! finally!
tapiiiii.. depan kitorang ni dah ade mini cooper
tak taulah kotnya mini cooper ni nk masuk parking lot dlm condo tu, selamat laa
bajet kete mewah2 cmni msti nk blk umh die ah, msti duk condo ni haa

tapiiii, elokk jee plak die terus masuk parking yg baru kosong tu! cehhhss!
salah la aku bajet ko nk blk umh ko!
nk tak nak kitorang terpaksa menapak, dh parking jauh
tapi sempat lagi aku jeling driver pompuan lam mini cooper tu
sekilas pandang cmtu jee, die bertudunglaa
nampak cam stylo je pompuan tuu *aku suke pompuan bertudung cantik2 ni :D*
yelah msti org kaye ni, pakai pon mini cooper
bukan cm kami nii.. pakai kete cikaii jee *cam xde kene ngene kan :P*

tapi perasan muka die ni cm familiar jee
aku jalan depan die, die belakang aku, xdekat sangatlaa
pastu aku toleh belakang, die pakai sun glasses
pastu aku toleh lagi sekali
2x ko aku toleh! mesti die ckp apelah budak ni duk toleh2 pandang aku cmtu
kalau aku org pndang aku 2x cmtu aku pon cuak! haha

tengok2 dia niii...






aida rahim nii


suka tengok gaya dia bershawl.. sangat style walaupon die ni dah berusia kan :)




**kenapa klo org tu artis, msti pakai sun glasses kalo kat luo kan?**



signsara

24 comments:

siti said...

aa pakai sunglasses sbb senang dia nk usha org keliling..kot2 dia usha sara 2x kew ;))

~SHiLA~ said...

dr luo leh nmpk org kt dlm ek..bese artis suke tinted cemin gelap giler..hehe

beli ape kt guardian..ehem² ek..ok cpt share result :)

-Sara- said...

siti,

ahaha, die lak yg usha sara ek :P

-Sara- said...

shila,

haah mate aku tajam jee nampak wlopon org tu tinted sket punye gelap, haha! weh, aku tgk kt cermin depan diela, mane ade tinted depan :-j

result mende? :D

siti said...

result terpeknen :-"

Hanis Azla said...

mmg stylolah dia..cantik lagi.. klu akak pun toleh 2,3 kali.. he..he..

-Sara- said...

siti,

siti peknen ke? lalala :-"

-Sara- said...

hanis azla,

aahla kak, die tu awet muda la, padahal umo dah 50++ dah.. tp mmg nmpok muda.. :)

MiSz eiN said...

ein pon suke tgk dia kan sara
kena gaya
:)

-Sara- said...

misz ein,

aah..cantikkk..kalah org mude, tehee! :D

axie said...

sara peknen ke??

p/s : sara tak boleh bukak belog sara ah..selalu hang..
byk dah entry sara dah ketinggalan nih ;x

syariza09 said...

dia pakai sunglasses pun Sara dh toleh 2x, kalo tak pakai maunya 100x org toleh. tu sbb ler dia pakai

-Sara- said...

azie,

laa, nape xleh bukak azie? ptutlaa dh jrg komen azie masuk sini :(

-Sara- said...

syariza,

itulah kn awk.. dh pakai pon org usha lebeh2, klo xpakai lagilah..hihi

♣dya aien♣ said...

kak sara..dorg pakai sun glasses tu bajet bole cover cover la..
mybe dorg rs bla pakai mende alah tu muka dorg org tak cam sgt..
kalau tak pakai nnt sume org pun nak sign nak sign.. hikhikhik.. ;p

Adzriel AB said...

ha..ha.. dia perasan ke sara amik gambo dia?

tag sara kat sini...
http://adzriel.blogspot.com/2011/03/contest-photo-anakku-ceria.html

-Sara- said...

dya aien,

yelah kan..klo xpakai nnt sume pakat dtg mintak nak signnnnn.. haha

-Sara- said...

adzriel ab,

taklah kak, tu pic google..lupe plak nak note kat situ..hehe

ok, nnt sara terjah ye :)

ieda said...

loor aida rahim rupenya .. akak memang admire dia sejak dia bertudung .. kemas je .. suke :) skrg dia buat busniess tudung kan ..
ekekek akak kalau masuk keter punn pakai speck .. kalau panas leeer :)

-Sara- said...

ieda,

aahla kak ieda, stylo betol die ni sejak bertudung.. mmg vogue habis, suke! :)

~izan~ said...

izan pun minat tgk aida rahim ni..sebab dia bertudung mcm2 style,terbaru citer dia kat tv3 tu,mcm2 style tudung dia buat =D

tp mmg suka dia,lakonan dan style =D

-Sara- said...

izan,

cantik kann? suke tengokk :)

maya amir said...

cube sara pakai sunglasses gak, mesti cam artis:))

-Sara- said...

maya amir,

ahaha, krg ade silap mntk sign yee.. :P