Sunday, March 13, 2011

bagossss! memang bagosss!

hye, assalamualaikummmmm! :)

facebook telah di block kat opis akuu! bagosss! memang bagoss! *dengan nada sinis* tapi tadi opismate aku cakap memang esok, 15hb sume facebook blocked.. aissyy..bia betol.. dulu yang masa kecoh2 hal fb ni nak kena block bulan 3 tu kan dorang kate gossip jee.. bukan betoll.. ermm ontah lah, den pon xtau.. tapi yang pastinya kat opis aku ni dah blockk.. tak taulah line opis aku ni ke or yg gossip kate2 nak block tu punye hal..


tapi aku tak meroyan mane pon sebabnya lately memang aku dah jarang plak layan fb nih, bosan le plak..kat umah pon dah tak layan gak.. slalu sebelum2 ni rajin je online kat umah.. uhuhu.. so, block ke tak ke tak kesah lah, lantak ko la facebook ooii, cume tulah kan.. cam kureng sket lahh, skett jelahhh :D

arini plak aku duk sok-sek-sok-sek.. hidung ni syik duk berairr je.. kene fluee.. arhhh! camane nak gi kursus jumaat nanti.. 3 hari lak tuu.. pastu tengok jadual banyak aktiviti riadah plak.. aisssyyy! (-____-)

:

:

:

:

:

:

walaupon hidung duk sok-sek-sok-sek tapi semangat menggayakan pashmina tetap ade! 1st time try loose style camni.. seblum ni loose style yg biase tu jek, tehee! okey takkk?

sesuai ke tak? lol




**petang ni nak carik barang2 nak pi kursus! ^_^



signsara

20 comments:

dianizan said...

opis i pun sama la sara..start thn 2011 terus kene blok..bkn setakan fb seme laman yg tak berkaitan kene blok..bank punya laman web pun xleh buka..hehehe sib baik i ader berok beng..ok la tuu..

~~zaa~~ said...

opis i da lama da block! i lagi tak heran hahahah :p

same la i, hidung sok-sek jugak hari ni :(

-Sara- said...

dianizan,

isshh tang bank pon dorg nk blok tu yg xleh blah kan! hehe

mslhnye sini sara bwk berokbeng pon dorg deny, xleh access! kuang asam tol!

-Sara- said...

zaa,

ahaha, tau dh..xyahlah ckp! :D

tulah kan..xselese :(

MiSz eiN said...

sejak i masuk SPA nie mmg i dah xlayan fb sbb kena block!
sbbtue update blog kadang smpai 2-3kali sehari
hahaha
selamat joing to the club la ye!
:D

psssttt... cantik u pkai pashmina camtue
i loike!!!!
(^_^)

-Sara- said...

misz ein,

oyekee awk.. ermm tulah senasib sudahh..hehe

cantik ek? hihi, thnx! means pasni leh pakai cmtu lagik! *gaye gedik*

haha!

syariza09 said...

kt opis I pula on off, w/pun jarang update status, tp ari2 mesti mau buka..hehehe

cantik arr pakai mcm tu, tambah cik puan Sara yg pakai, lg la debabommmm

-Sara- said...

syariza,

oo on off ekk..bleh plak cmtu..haha :P

debabomm? ehehe.. awk try gaklah, jom kite same2 debabomm! :D

dakcik said...

ooo...kalo za kene belock apetah lg ain kan?? haha..

tue la skg nie dah xbpe layan FB..kat umah pun jrg..kalo boring sgt xtau watpe bru bukak..hehehe


cung nye dia!! cptla ajr cara pakai..suke tgk org pakai..tp takut nk try sbb gemmsss..hahaha

maya amir said...

opis i dah lame block fb..*nyampah*..kursus kat mana sara? selamat berkursus...

-Sara- said...

ain,

tulah kan..mse x block pon dh jarang2 je layan :D

cungg mungg! haha.. alah persetankan je gemmmss tuu.. mcmlah sara tak gemmmsss..tapi sara main langgar jee..haha!

-Sara- said...

maya amir,

oyekee..hehe

kusus kat jengka.. ceruk felda nuh! jommm! :D

Wahida Shukeri said...

sara, cantiknye awak pakai tudung camtu...serious cantik..

-Sara- said...

wahida,

hikhik.. 1st time try..tu pasal ngade2 tepek pic kt sini..haha

tq wahida, blehlah sara perasan smpai kembang semangkuk pasni.. :P

cik hani said...

cantek pashmina awkkkkk

lawa...

sesuai je ng awak cik sarah mc fadden

hik3

-Sara- said...

cik hani,

hehe, saje2 try ani ooii.. eh mu skang lgi pndai bergaye ngan shawl bagai! ahaks! :D

fatenton said...

kesiannnn die kena block ye.. :D

-Sara- said...

fatenton,

hikhik.. xpe xkesah ponn :D

InaAchik said...

tp mmg fesbuk lembbbbbbb nak mamp la skrg! tensen jerk. mls nak layan!

k2, cantik pakai shawl cenggitu...
ala2 sepupu sepapat hana tajima gitu... hehhee

-Sara- said...

inaAchik,

itulah psl awk..dgn lemmbbsss cmtu lagilah malas nk layan kan..hehe..

haha.. sepupu sepapat lain mak lain bapak! ahaks! :P