Wednesday, March 30, 2011

tak ada apa-apa pon

hye, assalamualaikummmm! :)

aah, tak ada apa-apa pon nak story apa pagi ni ngan korang
tapi mood rajinnnn sangat nak update
sebab tengah keduduk-sajaan, my boss cuti sampai esok
jangan jeles tau! aku duk goyang kaki jee ni
memo, surat pon takde masok, memang syorga sungguh! :D

pagi ni korang brekfest ape?
aku mcm biase, mkn sekut kering jee, oat biscuit 2 keping
pastu curik nasi lemak member semulot, tehee!
ni kul 10.30, tapi alahai perot ni kenapa terase lapar sgt2 nii
menggigil2 dah tangan ni duk menaip

okeylah, karang ade story aku update lagi
yg pastinya, pukul 12 jap lagi nak turun cafe, nak carik nasik!
lapar kauu! :D



signsara

22 comments:

MiSz eiN said...

PALING PENTING BEKPES TAU DARLING
MKN TGH ARI XPE KLU SKIP PN
KLU NK DIET
TP KLU PAGI NNT KT XDE TENAGA NK WAT KEJE
SMPAI MENGGIGIL KAN!
:D

-Sara- said...

misz ein,

taklah ein, sara xpenah skip bekpes.. sblum ni mmg biase bekpes mkn biskut je, boleh je perot ni tahan smp tghri.. arini meragam plak,terase laporr jee plak!

axie said...

azie bukak pakai google chromes, baru tak hang..

i pun lapor ni..padahal tadi dah makan nasi goreng..

-Sara- said...

azie,

oo eek.. haa azie kne pakai google chrome jela pasnii tau..hehe

lg melampo, pg dh pekene ns grg pon lg mau lapor,hehe :P

DKosongLapan said...

errrmmm...pagi ni hujan renyai2 kat Ipoh...... gahse maleh je...tapi peghot still kene isi jugakkkk

~~zaa~~ said...

i pun makan roti je pagi ni...compom cari nasi jap lagi hahahah

-Sara- said...

dkosonglapan,

jgn diikotkan malas tu..hehe :P

-Sara- said...

zaa,

nasik gak kne diisi kan! :P

dianizan said...

pagi ni i bekfes mee dgn meehoo dgn ayam goreng 2 ketul n milo panas segelas...hhehehe

Cik Ezy said...

arini bekpes mkn nasik lemak..
kongsi ngn anak sedare..
haha

-Sara- said...

dianiza,

mak aii inaa.. meriah ina sarapan! hehe klo sara dh kenyang smpai lunch tu! :P

-Sara- said...

cik ezy,

heeee.. share ek? cukop x? :P

syariza09 said...

toksah2 la diet2, pi mkn cpt, masuk angin nanti lgi kes naya

-Sara- said...

syariza,

mane ade dietla awk.. kite dh x diet2 dah, malas dh diet2 ni, cmtu gak pon! tehee!

dahh.. bru pas mkn ni..dh knyg dh :)

~SHiLA~ said...

janji updet..br dr 2.50 jd 250 pulok..haha

Hanis Azla said...

akak pagi tadi makan hashbrown mc'd, lps tu mkn meehonn goreng, lps tu mkn nasi dgn ikan bakar.. ha..ha.. wah sonok yg amamt bila boss takde yer..

dakcik said...

setiap pg i mesti bekpes..kalo xbekpes lapo wok! xtahan..kang mula dtg gastrik..hehehe..

maya amir said...

jeles..sbb sara dok goyang kaki..akak nak kentut pun tak lps ni, bz giler..*tapi sempat jenguk blog plak*..hehehe

-Sara- said...

shila,

ermm smpai berjanggut tgu nk jd 250 :))

-Sara- said...

hanis azla,

akak, kemain makan eek! hehe

yelah, bos xde, pa die bahagia tau! haha :P

-Sara- said...

dakcik,

yelah ain, jgn skip bf tau, gastrik dtg nnt susah :)

-Sara- said...

maya amir,

jeles ek? hehe, cian k maya bz ek, mehlah bg kt sara sket keje tu bg sara buat *sje nk bg akk jeles lagi :P*

yelah k maya ni, bz pn smpat lg jenguk blog ek,hehe