Monday, March 7, 2011

macam-macam gaya ade!

hye, assalamualaikummmm! :)

bukan nak tempek pic gaye macam2 aku.. gaye macam2 syaqir sebenarnye.. kan dah cakap klo letak pic aku sebanyak2, sebesar2 kt blog ni karang ade yang muntah hijo! isshh, tak sanggup aku nak memuntahkan korang.. cukuplah gambar kat header atas tu memuntah korang ye! 

ohh ye Ain, sara dah solve yg prob widget sara tu..cume sara alihkan ke bawah.. dah takde kat tepi tu, xpelah die duk bawah tu pon, janji tak kacau entry2 ni, n yg header tu plaks thnx sgt sebab sudi nak design utk sara.. nnti sara rase nak tukor sara suh ain eek, tq dear! :) 

okeh, jom layan pic syaqir layan youtube kt lappy :D


gaye (i)
biase biase jee.. budak ni memang slalu taknak pakai baju

gaye (ii)
suke main2 scroll atas bawah ^_____^

gaye (iii)
sampai tersandar kat meja tu layan kartun chuggington

gaya (iv)
ini sexy sket yee.. pakai pampers jee.. dh beso pon susah beno nak ajar die takyah pakai pampers, aissyy!

gaye (v)
sampai terhendap2 camtu skali..entahlah video amoi mane budak ni layan..
dgn pompuan kemain mengendap cmtu skali, sebijik cam bapak die! opppss! :D


n last but not least, antare gaye yg tak bleh pegi blah
:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

aku duk kat dapor ngah masak, bile aku kua pegi kt hall tengok2 die dah tersandar bersantai atas meja camtuh!
asiissyy, pecah jugaklah meja ibu tu syaqir ooii!
(^_____^)



**psstt : sila abaikan meja makan ibu die yg bersepah tu ye!
biaselah ibu die kan 'rajinnn' sangat2! :P


signsara

14 comments:

~SHiLA~ said...

haha..picca yg las plg xleh blah!

axie said...

syaqir yg seksi..auuw!

♥ manje ♥ said...

uish bahaya la gaya yg last tu... hehe ~

MiSz eiN said...

haha
memang xbley blah betul pic yang bawah skali tuh!
:D

syariza09 said...

sedap tul tgk badan syaqir.
meletopppp mata ni tgk pic yg last, hahaha seksis ngan diapers.

anak yg posing mcm tu x pa, jgn omak lak yg buang tebiat wat giteww

-Sara- said...

shila,

itula pasal, tau xpe! :-j

-Sara- said...

manje,

sila tutup mate yee..semnsored! haha

-Sara- said...

azie,

auw! cuci mate x? haha

-Sara- said...

ein,

camtulah ragam ur SIL tu kt umah klo nk tau! haha

-Sara- said...

syariza,

haah budak tu bdn sedap, klo togel cmtu mmg geramlah tgk! hehe

eh mak die slalu cmtu, tapi depan pak dia jelahh! haha *gelak guling2

dakcik said...

owh dah leh solve..ok la tue..it's ok..up to u..i ok jek..=D


p/s : mcm2 gaya syaqir! comel!

-Sara- said...

dakcik,

tq ain :)

haha..bdk tu mmg! :D

Adzriel AB said...

kusyuknya..

-Sara- said...

adzriel ab,

haha budak tu mmg kak, kemain duk layan! :D