Tuesday, March 8, 2011

sila terjah ke sana ye!

hye, assalamualaikummmm! :)

okey, seperti dijanjikan, tentang gathering me n my frenz last sunday kat putrajaya tu aku tak ambik picture.. tapi korang  boleh tengok kat sini, blog Mek zaa... ceet, promot cam orang nak tengok jee pic ko sara! eh takkkkk.. memang takk.. aku nak promot blog Mek Zaa la woii! hehe :D

n sorry to say ek, nanti tengok pic yang last tu aku tidaklah segedik itu! Zaa jahat! :P


signsara

14 comments:

syariza09 said...

dh tgk pong
tahniah utk pic yg second last...ahakkss

-Sara- said...

syariza,

aikk, lajunye dh tgk dh! hehe

awk jahat! :P

MiSz eiN said...

ok dah terjah
kemaen lagik posing u kan besan
hehe

maya amir said...

skang jugak saya pegi terjah:)

~~zaa~~ said...

hahahahha bagus2..promote blog ai sikit! :D



pic last tu memang tak leh tolong! hahahahaha

dakcik said...

wah kemain die posing! hahaha

-Sara- said...

misz ein,

ahaha..biase2 jelah besan ooi! :P

-Sara- said...

maya amir,

hihi..bleh tahan bz body ek..haha..gurau jee :)

tq awk :)

-Sara- said...

zaa,

yelah sme2 tlg kwn :D

zaa memang! dengki! haha

-Sara- said...

dakcik,

haha, kelakar kan? :P

Hanis Azla said...

ok.. lps ni akak terjah sama itu blog utk tgk gambar sara.. ha..ha..

-Sara- said...

kak hanis,

ehehe.. laju je kak hanis nih.. tq kak :)

axie said...

sara, harini berat ah nak bukak blos sara..asyik hang jek..nape ek?

anyway, hepy anniversary dear :)

-Sara- said...

azie,

yeke.. nape ek.. ntah xsure la plak sara kenape.. hihi tq 4 da wish :)