Thursday, April 28, 2011

nothing much to say...

hye, assalamualaikum! :)

cuaca kat luar sekarang ni tengah hujan lebat, lebat selebatnya
ermm, camane nak balik nii?
ade setengah jam lagi, hop lepas setengah jam hujan ni berentilah

dalam seminggu aku tak berupdate still ade yg dtg jenguk blog aku ni
ade yg tanya khabar, thanx much ye
aku sihat jee, cuma sekarang ni tengah merangkak2 kat opis baru
ari senin baru ni mula keje kat opis baru
my bos is great.. alhamdulillah :)

aku agak bizi kat sini sebabnya banyak nak berkemas barang2 yg bersepah kat bilik bos aku ni
about situasi kat sini, aku akan cuba belajar n biasa2kan
walaupon masa tengah shrade document kat bilik fotostat tadi aku sebak, hampir menitik air mata!
ade sebabnya buat aku sedeh, bukannya takde pape sebab
tak sudah-sudah cengengnya, orang lain lg teruk ujiannya rase aku
aisssyyy! entahlah.. sampai satu tahap macam dah takde motivasi nak gi keje dah aku ni!

-__-


google


**pagi tadi je 3x aku senyum kat sorang staff tu tapi haram dia tak senyum.. ape nak kata?**





signsara

26 comments:

syariza09 said...

dh agak misti bz kt tpt baru. camner leh sedey masa shrade tu, ni mesti ada yg x sayang molot

toksah layan org yg x moh senyum tu, dia ada masalah jiwa

~SHiLA~ said...

xperlu kata apa².cay ulang balik ayt kt sini..haha

arini nanges sbb smlm asik gelak wakaka je..tu la len kali jgn suke sgt..haha

Ummi Rania Raffel said...

sara! dapat x ni nisa komen?? kat sume2 page pun nisa payah nak komen, sini de masalah kot..

len kali jgn senyum dah sara kt org tu kekekekke...

Cik Ezy said...

suasana baru..
mood pon kene baru la..\
hehekk..
kite dh senyum tp kalo org xnk bls biarkn je..
=)

~~zaa~~ said...

takpe yang...senyum je la kat diorang...ignore je...lama-lama nanti diorang akan termalu sendiri...sabar ye....

axie said...

senyum tak perlu kata apa2..susah sgt ke ek diorang ni??
sara, update lah lagikkkk

dakcik said...

sabo yek sara..senyum jek xperlu kate ape2..diorg kene duk MOF nie.sbb kat sini ade kempen senyum..=)

p/s : senyum tau..diri kene ceria..nti sian bby

Hanis Azla said...

tak payah sedih2lah sara.. nnt baby kat dalam tu pun tak ceria.. dia org taknak kawan pun takpe.. ada ramai kawan lain yang suka nak berkawan dgn sara..

arejue said...

lebih kurang la...kita.snyum kat orang..haram nk senyum kat kita balik.emmm ye la b17 den ni...parah la.klu pikir gred

cik hani said...

aku pun ada sympton2 mcm ni tiap kali pindah mane2..

sabo je la...

tak sume org mcm kite/...

org payah nk layan kite dengan sempurna..

sara..sabar

-Sara- said...

syariza09,

tp xde bizi sgt2 wak..ade je mase ngadap blog ni cume mood blogging dh kureng lak sejak berbadan 2 nii..hehe..

ermm tulah..sara cume cube jd xsombong..org tak senyum gk..payahla.

-Sara- said...

shila,

uhuhu..mmgla gelak2 dpt jumpe kawan! :-"

-Sara- said...

rania raffel,

ye nisa, sara dpt komen ni..nape payah lak? ermm nisa kene cek blk tuu..

tulah, bila kite xsenyum kang kate kita sombong!

-Sara- said...

cik ezy,

tu yg terbaik kan :)

-Sara- said...

zaa,

ye syg :)

-Sara- said...

axie,

hehe :P
ermm skang ni mood blogging on off la azie..sbb tu jrg update :D

-Sara- said...

dakcik,

tulah..nk kene sumbat ke MOF bru reti senyum kot dorg nii

p/s: harap bby sara jenis yg suke tersenyum laa.. :D

-Sara- said...

hanis azla,

yelah kak hanis..bkn ape..sara cume cuba xnk jd sombong jee..tu jee :(

-Sara- said...

are-jue,

jue, xyah fikir psal gred kalau kita nk mesra ngn org..yg penting hati kita ni baik..dorg taknak kawan biar jelah..kite wat hal kite jelah..huhu

-Sara- said...

cik hani,

tulah maybe aku ni xpenah bertukar..tu cm shock sket tu..

maya amir said...

paling mencik ofis politik.. senyum balik pun susah ke..takpe sara..akak pun kene kat ofis.. kite buat jek keje kite k.. abaikan org2 yg berhati busuk..cheer up bebeh:)

-Sara- said...

maya amir,

tu la pasal kak maya..entah ape jugaklah masalah dorang nii..

tq kak maya :)

~izan~ said...

takpe la sara,senyum kan sedekah,anggap kita sedekah je tu kat dia,kita ikhlas..bibir dia ketat agaknya nk bls hehe

-Sara- said...

izan,

yelah izan..sara malas nak pikir sgt dah..buat keje sendiri je lebih baik..bibir ketat eek..haha..lawak lak izan nii :D

Liza @ Adzriel AB said...

fokus kerja je la.. takut letih layan kerenah org ni. lagi pun sara tgh pregnant, emosi lebih sensitif.

-Sara- said...

liza @ adzriel ab,

ye kak..sara pon xnak ikot perasaan sgt..cian bby kt lam peyot nii..hehe :D