Thursday, April 14, 2011

tak tahu apa masalahnya

hye, assalamualaikum. :)

sekarang ni aku tengah mengantuk sangat-sangat
tu pasal lewat bersiaran, aku nak blogwalking pon tak dapat ni
ooh boringnyaa! sebab line opis ni mcm tau2 je aku rajin blogging kan
banyak blog korang bila aku klik, keluar warning pangkah merah means dh kena block la!


google


isshh! boringg gila!
aku nye blog ni pon ade time dapat, ade time tak dapat
eeeii..boringla camnii.. fb block, youtube block, nk download mp3 pon block
boleh dikatakan sume block lah! isshh!
tah ape2 laa dorang ni, tak sporting langsung!



(-________-)"



*ade sesetengah jee yg dpt bukak, 1 2 cmtu jee..sorry guys, xdpt nk komen blog korg**




signsara

12 comments:

syariza09 said...

huhu...kejamnya dorang tu. kita bakor jerrrr

~~zaa~~ said...

memang nak kena bakor deme ni! sape setuju bakor, angkat tangan macam awokkkk





:D

Cik Ezy said...

cik ezy tag awkkkk

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

~SHiLA~ said...

eh kene blok ke fb ngn blog²..tmpt aku lom kene g ni..utube tu jela

Hanis Azla said...

samalah sara.. kat tmpt akak pun gitu.. byk blog yg dah tak boleh nak masuk..

-Sara- said...

syariza,

klo bakor sara cde pc lak, uwaaa! :P

-Sara- said...

zaa,

aissyy kuat beno pengaruh usop wilcha ni yee! haha!

-Sara- said...

cik ezy,

nnt krg blk umh sara terjah ye, sbb td try msuk blog awk xdpt..

-Sara- said...

shila,

aah weh! byk dh kne block, nyampah aku..sblom ni utube je ponn

-Sara- said...

hanis azla,

tulah kak hanis, pki line gov utk entertainment mmgla dorg xbagi..haha! :P

cik hani said...

weh... guna ultrasuft laaaa...

boleh masuk fb, blog, utube wpun opis blog/.....


mcm aku ni..


so blh blogging dengan senang

-Sara- said...

cik hani,

camne nk guna ultrasuft tu? aku xtau la cmnee..ngehhh :D

tolongla ajar i ;)