Wednesday, April 13, 2011

tengok jee, jangan tegur

hye assalamualaikum! :)

jangan cakap apa-apa dulu, layan je pics bawah ni dulu yee..




*habis tin biskut pon dihangkutnya!*



*tak pasal2 mak c sam ni interprame lam blog aku*


apa perasaan korang, kalau korang ngah syok tengok tv, pastu ada budak cam dalam gambar-gambar kat atas ni duk ngah layan main toys die kt kabinet tv tu?  smbil driftkan kete menan die tu.. konon2nya tu lebuhraya utk berlumba kete laa.. memang sangat2 terganggu kan!

macam tulah syaqir selalu2 pon.. die nak gak main kat situ, kat bawah taknak, bila aku larang mulalah die memberontak.. cara die memberontak? menangis meraung kuat2 bagai nak rak! so, larat ke korang nak dengar die meraung cmtu? nk tengok tv pon xde feel, heh!

tapi mase ambk gambar ni aku okey jee, tak marah pon die duk main depan tv tu sebab aku tak layan pon drama baru kat tv3 yg pukul 7 tu.. tak menarik hati langsung nak tengok sbb cam kurengggg.. pelakon die ke tak best, cerite die ke tak best.. ntah ape tajuk cite tu? korang layan tak? tapi laki mak layan okeyy! huh, tak kuase! :D *tapi sekarang ni aku mmg dh jarang layan drama2 melayu ni, ngarut2 jelah*




*selingan*

minggu kepas pegi tesco kat kepong village mall tu, beli abc cool blog ni, sedaapp die punye black pearl tu kan.. kenyal2 cam best jee gigit..haha! tapi makk aii, manisnya kemain endon tu buat akunye abc ni! cepat2 suh suamiku beli mineral water! *yg bestnya cool blog ni ada tanda 'Halal' tau :)*





signsara

21 comments:

cik hani said...

sedapnya cool blog tu...

mintak ckit buleh...

wehh.. cantek la seluar syakir tu.. mcm berkenang..

hahahah

syariza09 said...

sama ler ngan dak tecit kt rmh tu, suku nau atur ultraman tecit2 dpn tv.

glemer jap mak si Sam ni, weh letak gak pic abc tu, sian mak yong kt luar sana...ekekeke

~SHiLA~ said...

haha..bdk² mmg cmtu kot..danish pn suke cmtu..bile tarik ltk kt sblh,nti dea bdiri balik kt kabinet tv tu..ggrrrr

RynaHakimi said...

Betul tu, drama kul 7 tu mcm kureng sikit..pelakon tak best..hero pon zain, tua la nak jadi budak u..hehe..stereotaip je drama melayu skg ni ;)

-Sara- said...

cik hani,

abc tu dh selamat dlm perot aku seminggu yg lalu dah..haha

ahaha, kenang ke suo syaqir lok mung ni! :P

-Sara- said...

syariza,

aah bdk2 ni saje je kan..hehe

ahhhh.. lantak pi ah ngn mak yong yg lain, jgn mak yong ni sudah! haha!

-Sara- said...

shila,

yelah dorg ni mmg suke nk tarik perhatian kita sebenarnya ;))

-Sara- said...

ryna hakimi,

tau xpe.. ade ke zain jd hero? xbest lgsg! pastu dynas yg muda mudi tu jd mak org yg ade anak remaja.. uhh, sgt tak logik!

axie said...

sara syaqir sama mcm hafiy..main kete mainan kat situ..

Rania Raffel said...

rania pun selalu cenggitu sara... selalu je nak susun2 mainan atas kabinet TV, kalo nisa marah, dia jerit! sebijik macam syaqir tu haaa... adoi laaa..

Cik Ezy said...

slmber je maen kat dpn tv..
kalo cite best harus kene sruh die maen kat bwh..
haha..

-Sara- said...

axie,

tulah dorg ni kan, kt ctu gk dorg nk main..huhu

-Sara- said...

rania raffel,

oo c comel tu pon kaki jerit gak eh..hehe bleh tahan ah tu! :D

-Sara- said...

cik ezy,

klo time cite best tu mak die ni tertinjau leher ni nk tgk cite kt tv tu -_-

Liza @ Adzriel AB said...

kusyuk sungguh dia main toy

-Sara- said...

liza @ adzriel ab,

ye kak liza, klo dh main tu janganlah kaco..huhu

cik hani said...

sara kamu telah ditag..

http://puapoo.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

-Sara- said...

cik hani,

okey nnt i terjah :D

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

As.salam sara..

my rebina boy pun suka susun car toys dia mcm tu..siaplah kalau tempat yg dia susun tu ada brg2 kita..habis bersepah dibuatnya..

nasib baek dpn tv takde space..haha!

salam kenal dari MDT :)

-Sara- said...

makdara terdiva,

ehehe..budak2 mmg cmtulah kan..yg kita marah tula dorg lg seronok main..

salam kenal n tq sudi komen here :)

MiSz eiN said...

sara, ein dah pos hadiah untuk sara dari last week lagi. sara xdapat lagik kan? sbb ein check masih kat kaunter poslaju.here is ur tracking number :

EM 158805676 MY