Sunday, April 10, 2011

TQ Kak Liza :)

hye, assalamualaikum :)

tiba-tiba rase keras jari ni nak menaip, haha
sebenarnya tiba-tiba je mood nak update blog hilang wehhh
kenapa nii? kenapa nii?? ermm taknaklah camni
tapi dah takde mood nak kate camne adakah pembawakan?
cuma bw tu aku still rajin lagi
yg ade aku tinggal jejak tu adelah jugak

so, this is just a short entry la
i think my mood dah stat swing swing ni
cam tak lalu pon ade *sigh*

act, i just wanna thank you to blogger Kak Liza
sebabnya beliau telah mempromot entry Saya Gembira Bila Mereka Gembira
eh, mesti sukee blogger yang agak otai promot kite kat blog dorang kan
tenkiuu so much Kak Liza :)
kalau nak tengok, klik sini

walaupun entry kak Liza tu bukanlah semata2 cerita pasal entry akuu
tapi ade terselit pon aku suke dah
of course i really appreciate dat kan :)
lagipon bukan sekali ni je baru Kak Liza promot psal blog aku, dh banyak kali jgk la
so ape salahnya kalini aku buat entry pasal beliau lak kan

korang2 boleh klik link kat atas tu n terjah blog beliau okey
erat-eratkan hubungan silaturrahim antara blogger tak salah kan
kita suke orang, orang pon suke kita jugak :)
janji kita happyyyyyy!

okey, daaaa





**dah cam agak terpanjang plak entry ni :D**





signsara

20 comments:

syariza09 said...

oppsss...angin itu sudaa ada kaaa

Hanis Azla said...

k.liza mmg blogger yg rajin promote kawan2.. best kan dapat kawan mcm tu.. semoga sara terus sihat2 selalu yer..

Liza @ Adzriel AB said...

otai la dari segi umur. kalau blog sara lagi awal. kak liza start last year, aktif baru january tahun ni. bila baca entry sara jadi timbul idea kak liza nak bercerita... sebab tu lah link mana yg sesuai. sharing is caring kan.. he..he..

♥ manje ♥ said...

tumpang suke juge =) ~

RynaHakimi said...

wow..glamer sara..hehe =)

~~zaa~~ said...

ayak...mood die dah ke laut nampaknye!

axie said...

takmo lah malas2..
nanti kempunan nak baca blog sara..hehe

DKosongLapan said...

memule je macam maleh..... dah dapat tempo...tu diaaa...panjang berjeleee

maya amir said...

baguslaa ade otai yg sudi jengah blog & war2kan lagik blog kite:)glamer youu..hehe

-Sara- said...

syariza,

ermm ntahla awk..cm skali lalu cmtu jeelaa..esok2 xtau laa.. :P

-Sara- said...

hanis azla,

yee kak.. rajin kak liza tu kan :)

tq kak hanis :)

-Sara- said...

liza @ adzriel ab,

ehehe..dr segi umor mmgla x dinafikan kak liza lg otai dr sara,haha

xpelah, akk bru aktif pn dh rmai follower, bkn cm sara ni :P

nyway, tq tau kak liza :)

-Sara- said...

manje,

suke kann :)

-Sara- said...

ryna hakimi,

ermm xde ah xglemer la ryna.. :D

-Sara- said...

zaa,

aah la yang! mood ke laut!

-Sara- said...

axie,

sara baru acah jelaa..hehe :P

-Sara- said...

dkosonglapan,

haha, tulah..kne ambik ambik mood lu lah :P

-Sara- said...

maya amir,

erm tulah kak maya, ade gk yg sudi review blog tah ape2 sara ni :P

xde la glemer pon, haha

LilyGrynn said...

Memang Kak Liza tu baik, suka promote orang. Terjah blog ni pun kerana dia jugak! Nak harap diri sendiri, kedaung ler jadinya. Mood swing tengah berantakan sekarang!

-Sara- said...

lily grynn,

tq awk sbb jenguk blog ni :)

tulah, kak liza tu rajin betol..hehe...eh, awk xkn mood swing gak?? jangkit ngn sara ek! :P