Wednesday, April 10, 2013

Wordless Wednesday

Hye, Assalamualaikum! :)


Ayat cliche bila lama gilerrrr tak update belog :-


"Ya Allah, penuh habuk belog aku nii... sapu-sapu, tiup-tiup, vacuum kasi cuci itu habuk dulu... lamanyaaaaaaaaa tak update belog! banyak sangat cerita nak share kat sini tapi kekangan masa membataskan segalanya!  Macam-macam perubahan dah berlaku dalam kehidupan aku sekarang ni.. nanti bila betul-betul free aku akan ceritakan satu persatu ye kawan-kawan!"


The very the cliche ayatnya kan! :P



Abang Aqir dengan buku siang dan malam.. saing malam okay! betol tak tipuuuuuuuuuuuuu..


Adik Aqif semakin melasak.. berat badan masih tak naik-naik.. sampai kena jumpa Pakar Zat Makanan.. sebulan naik 100 gm jee :(


tengok badan dia macam okay je kan?  takde cam budak kekurangan zat :(


disebabkan itu, sekarang ni gigih ibu dia bekalkan makanan ke taska


bekal untuk sarapan, snack time, lunch, fruits...


harap-harap usaha ibu tak sia-sia untuk menambahkan berat aqif.. pengorbanan seorang ibu, subuh-subuh dah bangun masak untuk anak kesayangan :)





nakal tak? ibu dia macam nak meroyan tengok anak jadi macam roti kena salut ngan peanut butter T.T














kalau nak outting camnilah anak2 ngan laki tunggu maknya bersiap :P




dah mak pak layan ABPBH sangat.. sampai anak-anak bergelimpangan tidur atas lantai.. zalimnyaa T.T



 








okay dah, tu baru intro.. gambar mak dorang yang semakin bertambah lemak takyahlah nak letak gak, tak muat skrin korang nanti... eh kata wordless wednesday tapi banyak gak cerita.. takpelah.. kata dah berbulan-bulan tak blogging.. sampai dah tak tau wrodless wednesday tu ape.. orang taruk gambar je, takyah bercerita sangat.. apa-apa jelah.. nak bw jap ni sementara 'free' ;)









11 comments:

nik ros said...

semua dah makin besar.
badan adik tak naik sebab aktif sgt la ni.hehe

nadia said...

tak de gaya tak cukup zat pon kakkkk. nampak sihat alhamdulillahh. :) eh ke tak? hihihihi

Hanis Azla said...

Salam sara..

fuh--fuh.. akak tolong tiupkan sawang sekali he..he.. semakin comel si manja sara.. suka tgk gambar2 tu..

Wahida said...

cepat je besar...dah hensem pun diorg berdua...

sara p mana lama x update blog?

Kakzakie said...

Selepas 5-6 tahun akan datang Sara akan merindui saat-saat seperti yg anak-anak lakukan sekarang tau...

ieda immi said...

alah2 comelnyeee
habis satu muka tuu ekeke ;)

syariza09 said...

betul mencabar bila tgk sikecik mcm roti kena salut ngan peanut butter. lama tol sara menyepi kan kan

br tebaca n3 sara bawa kreta tu..kira ok la tu ddh brani.
sy ni sejak2 pindah rumah, lom brani lg nk bw keta kluar hway..abis2 pon gi dekat2 tu jer lah..bravo Sara

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

~SHiLA~ said...

lameee xupdet blog.membe bz tmpt baru.haha

eMMe said...

Salam Sara~

lame tak update blog gayanye,,,hehehe..

Me pun jarang la update..kalo tak letak citer anak2, letak citer cilok dari FB la jwpnye..hehe~

tengs ya, sara still sudi jenguk my blog.. muahs!

wahida said...

comel giler muka kena sapu peanut butter tu...hehe...