Tuesday, June 25, 2013

Hari Sukaneka Tadika Hasanah Kids

Hye, Assalamualaikum! :)


Sukaneka syaqir ni dah lama.. pertengahan bulan 5 haritu.. aku ngan abah dia agak excited sebab first time kan.. rase "keibu-ibu bapa-bapaan" sangat pergi padang sekolah, tengok anak sendiri main sukan, perarakan perbarisan, terima medal :)

Sukaneka ni main kat padang sekolah SK Jalan Gurney, Kuala Lumpur... dekat je ngan umah n kawasan tempat keje i.. tempat keje sebelum ni and sekarang ni..hikkk :D

Sukaneka haritu meriah sebab berlawan dengan semua cawangan Hasanah Kids.. cawangan Selayang, TTDI, Keramat and Ampang.. Syaqir baju biru cawangan Ampang... 





Majlis dimulakan dengan perbarisan oleh semua pelajar yang cute-mute tu :)
















okay, abag aqir sempat tengok ibu snap pic..hihii



adik aqif and abah :)



ok, ni list markah.. agak sengit jugak sebenarnya haritu.. syaqir group Amanah warna biru.. markah sengit dengan droup Soleh warna merah.. padahal kalau ikotkan budak-budak group soleh tu kebanyakannya kecik-kecik comel jee..tapi kuatttttt...



okay, ni abang aqir ambik tempat acara larian berganti...hihikkk


abang aqir paling depan :)



muka nervous ke excited..???


okay nak start..



get set go!



okay, abang aqir lari macam laju tak laju sangatlah kan...hehehe :P



acara ni dapat no 2



alah tak boleh rotate pulak... ni masa penyampaian adiah.. group Amanah dapat Naib Johan, juara Soleh... okaylah tu kan..heheee


pon sama pic takleh rotate...
abang aqir dengan medalnya :)







**aissyy jerebu teruk, plan bercuti ke tempat yg agak kritikal jerebu.. aduhhhh rosak plan! :(**










8 comments:

syariza09 said...

sy pon ada gak n3 sukan aiman yg lom up lagi hehehe

mmg sronok kan bila gi tgk sukan ank2 ni...maklum la first time, rasa feeling tu lain mcm jer kan hahaha
ekceli anak2 tu x der la nerbes mana pon, mak bapa sbenarnya terlebey nerbes kan kan kan

Kakzakie said...

Kakak dapat bayangkan mak-ayah semua terjerit-jerit bersorak masa anak-anak di atas padang kan Sara.

Seronok tengok sukan anak-anak tadika, kakak suka:)

Tahniah dapat medal

ieda immi said...

wahh bestnyaa acara sukan macam nie
penuh padang ..
suke tgk anak2nie .. mereka macam dah terlatih aje kan ..

zahrien x tahulah bila sukannyee .. ;)

~SHiLA~ said...

bestnye ank dah besar

waahhh nk g holiday.bestnyee

nik ros said...

meriah..comel tol tgk budak2 berbaris ni..hehe

wahida said...

anak aku si adik tu pun dah lama sukan, tapi tak berupdate lagi n3 tu...huhu...


tahniah aqil!!

RynaHakimi said...

Lama tak singgah rumah sara... winduuuu :) Dah besar dh blake anok teruna ye ;)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.