Thursday, January 7, 2010

~~sudah..cukup2la!


apsal la xabes2 g dorg ni kecoh xpuas hati psl PA dpt naek ke SU Pejabat N27??

aku pon xnk ckp byk sbb sume org mmg duk ckp psal nii..

bg aku ble dpt news tu aku terus panjatkan syukur alhamdulilah sbb rezeki berpihak pd kami PA2 yg selame nii duk pegang jee gred N17 wlopon supposely mse memule msok keje dulu kenela gred N27 sbb kami masok keje ni pkai diploma kami..bkn sijil SPM..tp kami xpenah merungut..d tambah dgn beban keje yg d beri oleh bos...

mcm aku sume keje mmg aku wat ..x kire laa keje PAP or PTPO..nsib kewangan aku xbuat..klo x elaun kewangan pon aku tuntut..hahaha..aku buat sume keje tu sbb bos aku mmg suke soh aku buat..xkirelaa KPI,annual report,prestasi,segale surat2 yg P&C yg x P&,C catit minit msyuarat,handle msyrt or segale2nye laa mmg bos aku bg aku buat..wlopon mulot aku merungut tp aku buat jgk..dh name PA dea kenela buat...dpt lak PAP yg sgt2 pemalas okeeyyy..drp aku soh dea yg menyakitkn hati aku rele buat sndri jnji hati xsakit..fuh!

aku cume nk ckp pd mereke yg xpuas hati 2 ckup2laa..skrg ni rezeki kami..mngkin esok luse rezeki anda pulak..klo xder 2 nk wat cane..kami pon xnk jawab..hahahah!!!


notakaki : watever..SYUKUR ALHAMDULILAH!

2 comments:

III AiNa III said...

YES!btl 2 sara...pns telinge tau asyk dgr cite xpuas hati ni..rezeki msg2la...dl ms typist nek jd PT..xkch pn...skt jiwe rage tol!

mrs_yus said...

aina-->2la psl kn..tp aina sabar yee..hehe jnji kite xkacau life dorg :)