Thursday, November 25, 2010

pinky!

salam sume! :)

since aku dh nk blk kg mlm ni maybe ni last entry lah kot
eh cop! last entry untill aku habis bercuti lah ye!
bukannye bermakne ni last entry smpai ble2 (=,=)
biaselah bile dh cuti blk kg, mne 'lalu' nk hadap blog bagai ni kan
mase penuh dgn aktiviti bersama keluarge tersayanglah! cewaahh! :P

ni nk reveal prezen yg aku bli utk ank buah aku batrisyia tuu
dh tentu gurl kn, dh tentunye all pinky! :D


long sleeve 2lai

stokin n head-band

mitten n bootie


from Achik,
hop u'll like it lah, baby batrisyia yee :)


psstt : sume pic aku skang dh ade watermark tau!hahah :P

8 comments:

syariza09 said...

hamboi..smua pic dia boh watermark

jgn lupa amik pic si kecik tau

~~*Lady Salwa*~~ said...

cumelnya baju baby girl nih... syioknya kalu dpt baby girl... hehe

**Ai, beli utk anak org je ke... cepat2 usaha, nanti leh beli utk anak sendiri... hehe

bunga_ros said...

batrisyia yek.. Klu igt anak buah Sara tu.. Igt anak Ros jgk tau.. Batrisya jugak..!!

-Sara- said...

syariza,

eh mstilah,sara dgr ckp awklah!hehe

dh ambk byk dh pic c kecit tu, tgu nk buat post jee :)

-Sara- said...

salwa,

haah bju bby gurl mmg sumenye cumil2lah sal,gergk! :)

**tulah mmg xsbr sgt2 dh nk bli utk ank sndri tau! :D

-Sara- said...

rose,

oh batrisyia jgk ke c kecit ros tu ek, ehehe,ok sara ingt bby roe skali lah :)

Wahida Shukeri said...

bestnye g beli brg baby...suka masuk kdai baby, tapi xde baby...hehe

-Sara- said...

wahida,

haah wahida, dekat 3thn dh xbli brg2 bby newborn..excited tau!hehe..

xpe wahida truskn usaha,pasti ade rezeki dariNya :)