Sunday, May 15, 2011

seronoknyaaa cuti lagiiiiiiii :)

hye, assalamualaikummm! :)

bosan giler duk opis arini, bos cuti! goyang kaki je!
hehe, jangan jeles yee korang yang banyak keje tuu,haha
eh, tapi kpd yang cuti harini memang aku jeles!
issshh, aku ni sebab cuti dah tinggal bape kerat jee, kalau tak, tak kuasa nak keje harini

tapiii, esok kite sume cuti kannnnnn??
yippiiieeeeeee! dapat bangun tido sampai tengaharii! teeetttt!
tak senonoh kan perangai bini orang nii? :P

wiken kemarin korang gi mane?
aku ri sabtu pegi semenyih, pegi tengok baby Fatenton
dahla laki bini ni tak penah sampai ke semenyih, redah jela kot jalan mane pon sampai jumpe semenyih
tapi 5 6 tol gaklah tembus, adoiiyaii! hehe, nak wat camane kan

eh, lupe lak aku snap pic si Amber budak tecik cinonet tu
pegang baby orang, makin tak sabar nak tunggu deliver baby sendiri
tengok orang berpantang, ngan aku skali rase seronok, tehee!

balik je dr semenyih kami singgah mid valley
sebabnya si mak yong ni duk teringin makan nasi putih ngan grilled pari sotong kat oasis foodcourt tu
sampai midvalley kul 7 lebeh, terus terjah foodcourt
lepas makan terus chow, memang tak cuci mata kat mane2 shop pon
pegi semata-mata melepaskan hajat mak yong ni jee

korang penah makan tak? sedaaaapppppp!
kalau naik kat atas tu masuk foodcourt tu, kalau gerai yg penuh orang tu haa yelah tu yg tu
korang try skali, memang sedaapp! 1 set rm8, ikan pari 2 ketoi besar memang puas hati
errmm cite lebih2 ape de hal kan?
pic nya takdok sebab terus ngap, takde nak amik2 gambo bagai, haha!


kira camnilah rupenye..ni aku google ye..



okeylah, tu saje update kalini
selamat bercuti sume!

:)



signsara

28 comments:

RynaHakimi said...

Amboi2..sukanya dia esok cuti..hehe..take care ye..skang ni musim orang demam.. Jerebu teruk kan.. Ryna n suami pun tgh demam.. Tapi dah ok la.. semenjak dua menjak ni selalu sangat demam...kuat sangat makan angin kot..kekeke =P

Ummi Rania Raffel said...

lol, ingtkan sume pakat ambik cuti straight.. rupanya sara ada g keje yek.. hehehe

~SHiLA~ said...

aah mmg ramai org kt situ kn.tp xpenah try lg..tgu jd mak yong nti la br nk try..haha

eh komen aku kt entry lame ko tu ilang lak

-Sara- said...

rynahakimi,

yee ryna..mestila seronok..badan ni asyik letih jee..nk rehat panjang sket..hehe tq ryna :)

-Sara- said...

ummi rania raffel,

yee nisa, terpaksa cuti sbb cuti tgal ciput cmne nk cuti :(

-Sara- said...

shila,

nk gk tgu jd makyong bru nk try ke? haha, sabo jela..tp xlame dh nk jd makyong kan? 2bln je lg ;))

aah ilang sbb yg blogspot down aritu kot..lebeh separuh ilang komen2 aku..haha

dakcik said...

kite sgt jarang g midvalley tau..sedih tak?? huhuhu

Hanis Azla said...

mengancam betul ikan pari tu.. patutlah sara mengidam nak makan yer.. akak yg tgk ni pun dah telan liur.. selamat bercuti utk esok yer..

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang pun... bila pegang baby org rasa cam nak cepat2 je bersalin kan...

sebab rasa tak sabar nak tengok muka baby sendiri... hehe

waniepaez said...

perghh, nmpk cm nyummy2..huhu..
xper, lepaskn ape sje hajat y nk makan sara, kang kempunan pulak:)hehe

syariza09 said...

suka nau cenggitu,,,next time sblm mkn amik picas dulu...haha mau bukti wooo

-Sara- said...

dakcik,

hehe, xpee ain, sara yg duk kl pon mane selalu, skang ni dh jrg gi.. dulu zmn couple situlah tempat dating hari2..mkn nasik pari sotong grilled tu pon 1set je order share 2 org..haha! :P

-Sara- said...

hanis azla,

tu mmg feveret kitorang kak hanis, sejak zaman bercinta dulu lagi mmg suke makan..hehe :D

-Sara- said...

lady salwa,

ehehe..yelah sal, nk tgk muke ank sndri yg tak sabar tuu :D

-Sara- said...

wanipaiez,

memang sedap sgt2 wani! gi la try skali msti terangkat! :P

-Sara- said...

syariza09,

ahaha, marah lak die..ok pasni klo rajin sara snaplah pic, tepek kat sini besor2 ye! hehe

maya amir said...

saraaaa...sara sihat?

-Sara- said...

maya amir,

hye kak maya! sara sihat kak maya! :)

Aleyn said...

Lama tak gi Mid Valey

-Sara- said...

aleyn,

haa pe lagi..gi la pasni..try mkn grill pari sotong tu..hehe :P

maya amir said...

sara : tak update lame ni;)

-Sara- said...

maya amir,

idea kering lah kak maya..mood ke laut..hehe :P

~izan~ said...

pernah mkn yg mcm sara mkn tu..p kat foodcourt giant..sedap n lengkap la kiranya hehe..

mendiamkan diri ye sara.. =D

-Sara- said...

izan,

oo eekk..sedap kan? tp klo izan dtg kl, try yg kat midvalley ni plak..mmg confim terangkat! hehe

yelah izan, mood nak update ke laut, bw rajin laa :P

Hanis Azla said...

rindunya akak dgn cerita2 sara..

-Sara- said...

hanis azla,

nnti dh ade mood update sara update ye kak :)

Liza @ Adzriel AB said...

makan ajekan bila dah yong ni.. sara tak baca habis ye entry ni..

http://adzriel.blogspot.com/2011/06/restoran-baru-pelayan-pun-ok.html

ada gambarnya kat hujung entry.

-Sara- said...

liza @ adzriel ab,

ehehe..yelah kak..selere sedaapp jee manjang :P

oh yekee..okey, nnt sara tgk blk ye :)