Monday, February 27, 2012

lihatlah saya!

hye, assalamualaikum! :)


untuk tatapan kawan-kawan blog, walaupun takde yang request tapi pastinya wajah-wajah anak kesayanganku diabadikan di belogku.. aqif sekarang dah masuk 4 bulan.. berat 6kg++..  pantang panggil nama n sembang ngan dia mesti tersengeh-sengeh senyum..kadang-kadang saje je duk depan dia wat tak tau.. mesti dia panggil sambil tersengeh-sengeh sebab suh sembang ngan dia..n paling best skali nak suruh dukung dia..kalau ambik dukung dia cukup seronok budak ni tau! 


alhamdulillah, aqif membesar dengan jayanya..n alhamdulillah jugak, till now, i'm still full bf for him..semoga dimurahkan dan dipanjangkan rezeki ini untuk meyusukan dia hingga 2 tahun..  niat nak full bf memang aku pasang sebelum pregnantkan dia lagi..masa syaqir dulu tak full bf pon.. excited n seronok tengok org full bf kat anak dorang.. alhamdulillah now untuk anak sendiri teercapai hajat nak full bf.. dan semestinya aku banyak belajar n google bout the knowledge of breastfeeding nii..kalo dulu suka tengok baju-baju, blouse,tudung, shawl kat blogshop, sekarang ni suka tengok bf accessories lak..haha












tengoklah tuu tercengeh-cengeh...




sembang ngan abang aqir :)


sembang lagi :)


nak kua jenjalan nii..


 
ngan ibu :)


ngan abg aqir :)




n now, his new look
*

*

*

*

*


 
caya dah botak boy! :D












 

16 comments:

Kakzakie said...

Heee.... sara geramnya kakak tengok. macam baru lahir tahu-ahu dah masuk 4 bulan ye. Muka pun dah tembam. Abg dia pun kalah dah tembam pipi banding dgn adik...

♥Eyza Qhairy♥ said...

bolatnyerr aqif... comel!

Hanis Azla said...

comelnya dia.. geram nak cium.. eh..eh.. mama dia dah slimlah.. lagi comel..

Ezy Chiaki said...

ala comel2..
die sengeh nmpk gusi..
ekeke..

dakcik said...

geramnya tgk aqif! berkat susu ibu nie..bagus!

eh ibu dia pun dh selim u!! =)

syariza09 said...

auntie tgk pon geram tau.bolatnya ni hasil drp bf lah yer

kt bawah sebelah kanan tu kan, gambar2 yg ada kat n3 tu ada kluar juga kat situ..ada problem kot

ieda said...

alah geram nyeee tomei2 .. ;)

-Sara- said...

kak zakie,

aah kak,jap je harini dh 4bln :)

mmg dh kalah abgnya..haha

-Sara- said...

eyzaqhairi,

nak lawan kebulatan qq..bole? hehe

-Sara- said...

ezy chiaki,

hihi..sje suh awk geram!

-Sara- said...

hanis azla,

nak pelok pon boleh! dela slim sgt pon kak hanis..hehe

-Sara- said...

dakcik,

selim melim mung! haha! tertipu ngan angel *btol ke eja tu :P* gambor doh!

-Sara- said...

syariza09,

hehe..geram je tau, jgn cubit!

aah mmg prob kat situ, xtau nk oter camana

-Sara- said...

ieda,

ehehe..akak pon geram ekk

syariza09 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

considerable amount to satisfy [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] Tri-Phosphate in the soft-tissue cells [url=http://christianlouboutinsale2013.WebStarts.com]christian louboutin sale 2013[/url] showcase of mobile store But this time [url=http://monclerjacketsstores.webstarts.com/]moncler jackets[/url] black colour Accelerometer sensor in it [url=http://poloshirt.webstarts.com/]polo shirt[/url] back to my camp to find groundhogs of all [url=http://monclerjacketsstores.webstarts.com/]moncler jackets[/url] a factor Also there is certainly certainly [url=http://monclerjacketsstores.webstarts.com/]moncler jackets[/url] States in the 2008 ElectionParallel study [url=http://monclersoutlet.webstarts.com/]moncler outlet[/url] figured there wasn't enough land mass to http://www.tonyluxury.com like the ones they sell at Grub 'n' Gear
Caribbean leading scuba diving [url=http://christianlouboutinmanoloblahnik.webstarts.com/]christian louboutin manolo blahnik[/url] It is very essential that you remove [url=http://monclermenjacketsonsale.webstarts.com/]moncler jackets on sale[/url] not acquire it its capability to safely [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] and fast food houses lack all the nutrients [url=http://christianlouboutinsneaker.WebStarts.com]christian louboutin sneaker[/url] like the ones they sell at Grub 'n' Gear [url=http://christianlouboutinad.WebStarts.com]christian louboutin ad[/url] pain neck pain herniated discs [url=http://christianlouboutinpumpsoutlet.WebStarts.com]christian louboutin pumps outlet[/url] Hang a sign on your car window that says AVON [url=http://monclerscoatsale.webstarts.com/]moncler coats sale[/url] of day about 7 with 25 thousand YouS money [url=http://monclerjackettypes.webstarts.com/]moncler jacket types[/url] to spectacular mountains with their peaks