Monday, September 24, 2012

ICT vs SCT

hye, assalamualaikum! :)


kitorang kan kalau tiap kali balik kampung, mesti pekena ICT.. kalau tak, rase tak lengkap je aktiviti balik kampung!  eh cop! bukan ICT kat shah alam, ni ICT refer to the Ikan Celup Tepung! muehehehe.. tulah nikmatnya kampung di muara pantai (?) bukan muara untuk sungai jeke?? okey abaikan penulisan ayatku yang semakin tak betol lately ni kan.. 





this is the ICT.. ikan segar dari laut :D


 
ini lak SCT --> sotong celup tepung.. pon segar dari laut :D


makan tak hengat :P


abang aqir yang garang :X


mak budak yang gelojoh.. hahahakkk :P



 ermm ni masa yang cuti raya tulah *berzaman punya cerita*.. makan lima orang, teh o ais, ngan ABC sume sekalai berapa entah.. lupe dah.. dah lame benor.. hihi.. tapi sangat murah berbanding kat Pantai Teluk Ketapanag.. oh yee, fyi, ni we olls makan kat Pantai Batu Rakit tau.. cadangnya nak makan kat gerai Pok Nong *alaa yang masuk JJCM TV3 tu* tapi Pok Nong cuti raye gi aritu, tak niaga lagi.. ni pergi kat gerai yang lagi ke depan skit *macamlah u olls nampak kan*lol*.. okey jugak rase die, n still murah *tapi dorang kata Pok Nong tu lagi murah, ye ke dok?? hehehhe*






**ada masa update entry seketoi, wehhuu! :D**






14 comments:

Bazilah (^0^) said...

besttttttnye sotong goreng tepung,mkn plak kt tmpt cmtu. ermmm terbyg kesedapan dan kebest-annnn nye

mamyharraz said...

sedapnyaaa sotong goreng tepung!
ahad kelmarin akk try buat [unya sakan meletup kebabom! haha

cik hani said...

xpernah g sane lg..
biasa mkn kt pntai airport je laa..

btw..ict n sct is bestttt..

Ezy Chiaki said...

saye ari2 mkn ict..
sodap..
untungnye duk ganu..
kikiki

Hanis Azla said...

geram akak tgk sotong tu.. mabeles sungguh..

ieda said...

wahhh nampak segar betul ikan2 tuu .. sotong pun sameeee ..
ekekek kalau akk , same juga x pandang kanan kiri dahh
maniss tuu ;)

eMMe said...

oh sedapnye... terliur saya tgk.. sabar je la... gambar hirup ABC tu yg tak tahan tu... adeh! nape la mata n tekak ni nak mende2 yg manis je, grrrr... hehehe...

Kakzakie said...

Pok Nong dah kaya Sara sebab tu cuti panjang. Lain kali balik bolehlah singgah sana.

Yg sara makan tu pun dah sedap benar kakak tengok:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedap nye sotong culup tepung tu..
nak juga..

Nazayiena said...

Salam kenal dr kak Nurul.
Sedapnya sotong celup tepung tu.

Cho Zila said...

sedap2... akak suka sesangatler tu.. alahai kat mana nak dapatni nak yang cam gitu gak ....

Everything's Everythings said...

Owh igtkan ICT apa tadi xD
lagi suka LCT dari ICT ;P

maya amir said...

wwooohhh..ikan celup tepung dan bagai2 celup tepung tu adalah terbaik di pantai timur..suke sgt2...hehehe

dakcik said...

oiii sedaknye ikang celup tepong tu..terliur..hehehehe