Monday, September 10, 2012

Hari Raya 1433H :)

hye, assalamualaikum! :)



lamanyaaa kamar belog menyepi tanpa kasih sayang oleh tuan belognya.. kalau laki dibiarkan lama tanpa kasih sayang begini bagaimanakah rupa agaknya ye? mesti dah macam senget sebelah je rupanya kan! hahaha... mengarut-ngarut jee.. mulelah start merepek sebab lama sangat tak ketok keyboard... eh cop!  hari-hari pon ketok keyboard tau.. tapi buat kerja urusan rasmilah... kata pekerja berdedikasi.. haruslah! *stetment yang sangat ikhlas*lol*




okey, dalam pada aku menyepi aku ada jugak sempat singgah belog kawan-kawan tau... seronok baca n tengok pic gambar raya korang.. meriah memasing kan.. tak habis ngan cerita sambutan raya kat kampung halaman, sambung ber'openhouse' pulak kat kl nii.. rumah sedara mara, kawan-kawan, tempat kerja.. fuhhh makan rendang, lemang, ketupat saja ko senah.. baju pon dah makin sendat *akulah tu*sedeh betol*






ini kami sekeluarga di pagi raya.. raya tahun ni baru ada gambar yang sememeh sikit.. kalau tahun-tahun lepas ya ampun!  tema pulak last minit tukar jadi pinky+greeny!  supposely i pakai hijau jugak, tapi aqif punya baju melayu ijau terlajak besar.. yg pinky tu mak aku belikan.. ngam-ngam jee.. so, tetibe tukor theme color jadi pinky greeny.. nasib baik i ada baju kurung pinky greeny tu.. hehe



memula masyammm je muka abang aqir...


pastu dah mula dah.. die dah ok..hihi









love them very much! :)



okey, itu saje untuk warm up okey kawan-kawan!  nanti free i up lagi.. bukan apa, agak kebizian skitlah.. ni pon up sebab ada orang request suh update, rindu nak baca kekdahnya.. aku ni tak sampai hatilah nak biar orang kerinduan lama-lama sangat kan, karang lain jadinya.. nah! macam retis sangat rasanya! ahahaha!



okey, bubbye! ;D






13 comments:

syariza09 said...

first time tgk tema baju raya dua kaler hihihi, ok la tu janji baju baby & mak baby cun..abg dia ok jer bergambar, kalo aiman plak...ya ampun

cik hani said...

Cantek la combination pink n green..
Sakan jgk raya..

Hihik..

mamyharraz said...

cantiknya baju raya awk se family ;)

MuMMie BeRRy said...

THEME COLOR YG SAMGAT MENARIK

Kakzakie said...

Adik pun dah pandai juga posing di pagi raya katakan...

asna cute said...

cantiknya temaaa! mcm tema org kawin pula hehehe=D

eMMe said...

i like color hijau + pink terang... mmg menawan hati yg memandangnye

Sara, lame tak jenguk 'rumah' Sara, sara pun lame gak kan tak jenguk blog me, heehehe~

ieda said...

cun pic family sara
tema ijoo kan
menarik warna tuu ;)

Ezy Chiaki said...

pink + hijau comel gop!
hehe

Unaizah said...

Walaupun last minit tukar theme color, still nampak cantik. Nice color combination!

Salmiza said...

nice combination colour...hijau n pink..cantik2..:)

Wahida said...

Cantik kaler pink green sara. Nampak berseri2.slmt hr rata..;)

maya amir said...

eh masuklah kaler ni sara..cun..serious!!! sebab dulu ade 1 pengantin client kiteorg ni kaler camni, hijau2 pink..tapi mmg sesuai ..mcm ni lah..hehhehe


p/s : smlm terlupe nak jemput sara jadik follower kat blog http://e-mayaonlineshop.blogspot.com (baru letak follower box tu heheh)..sudi2kan follow update terbaru..tq sara & sudi2kan war2kan blog tu pada kawan2 ye sara..muahsss:)