Tuesday, August 14, 2012

Salam Aidilfitri



hye, assalamualaikum! :)



sana sini dah cerita raya, baju raya, kuih raya, balik kampung.. kerja pon dah malas! opismate dah ada yang dah selamat sampai kampung semalam *awal kemain cuti!* ehh? okey aku pon dah lama mood raya sebenarnya.. ikot hati dah malas nak kerja tapi apakan daya, saya yang menurut perintah.. plan asal nak balik kampung lepas jumaat tak dapat..  bos cik suami tak bagi halfday :(  so, nak taknak hari jumaat malam baru bertolak ke kampung *kompom jemmm!!*  ikot hati nak kerja je hari jumaat tu tapi my opis dah tutup langsung hari jumaat tu! sume dah pakat cuti! aiissyyy.. nursery anak pon dah tutup jumaat.. memang nak tak nak aku kena cuti jugak.. cuti tinggal ciputttttttttt :(



tak terasa kejapnya ramadhan dah nak meninggalkan kita.. sedehhhhhh.. harap diberi kesempatan untuk bertemu lagi di ramadhan akan datang sebab tak berkesempatan nak bertarawih.. yelah kewajipan menjaga anak-anak itu lagi penting kan.. menjaga anak pon dijanjikan ganjaran pahala oleh Nya.. tarawih hanyalah sunat bagi yang berkelapangan.. rugi tak rebut peluang tu... insyaAllah tahun depan dapat kot :)



okey, gian tak membebel kat belog, dah terlanjur terpanjang pulak :D



Google



di kesempatan ini, diucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin andai selama blogging ada terkasar bahasa, entry yang kurang elok pembacaan korang dan komen-komen yang menyinggung hati kawan-kawan blogger semua.. pada yang balik kampung, drive elok-elok.. selamat perjalanan pergi dan balik.. makan ketupat rendang semua tu ingat-ingat skit, nanti berat mencanak naik meroyan pulak! *eh? peringatan utk diri sendiri sebenarnya* ehehehe..

selamat bercuti u olls!


Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin!






**tak sabar nak balik buka pose kat kampunggggggggg**






16 comments:

Hanis Azla said...

Salam aidilfitri juga buat sara dan keluarga.. semoga selamat dalam perjalan pulang ke kampung dan kembali semula ke rumah.. semoga tiada berat badan yang bertambah hendaknya buat kita tahun ini.. he..he.. Maaf zahir dan batin dari akak..

Fieza79 said...

selamat hari raya wat sara sekeluarga...

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya....
maaf zahir batin......

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat bercuti jugak... Salam Aidilfitri jugak buat Sara...

Ezy Chiaki said...

selamat hari raye aidilfitri!
=)

JunAina said...

Selamat Hari raya Aidilfitri...hati2 dijalan raya..

ieda said...


salam lebaran juga sara ;)
mohon maaf selama perkenalan kita di alam maya nie ye ;)

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Moga perjalanan pulang ke kampung dipermudahkan ye.. ;)

eMMe said...

Salam Aidilfitri maaf Zahir & Batin buat Sara n family,

Selamat Bercuti

Jumpa pas Cuti Raya yea~

Take care!
jgn makan byk2, makan utk Me takpe
hehehe...

Kakzakie said...

Selamat Hari Raya, maaf juga dari kakak Sara...

Emilia said...

xsbr dia nk raya..puasa ckup x?? hiii, wajib lah kan?

Aleyn said...

Salam Ramadhan dan SElamat Hari Raya!!

nik ros said...

Selamat Hari Raya Aidlifitri

maya amir said...

slmt hari raya sara... cepat up gmbr raya:)

wahida said...

selamat hari raya dear...

maaf zahir dan batin...

Miz Fieza said...

selamat hari raya sara n family