Monday, September 27, 2010

Best Place to Go...

salam sume :)

**pic source : Google.com

oleh kerana kekangan masa, kewangan
bile tah dpt bercuti
nk lari jauh sekejap dr hiruk pikuk kota
menenangkan fikiran yg agak kelam kabut
yang serabut dengan masalah2 sekeliling
jauh drp org yg d kenali
utk luangkan sepenuh mase pd suami tercinta!

oohh damn!
i need a vacation with my family now..
i need to release my tension..

the best place to go is an island!
yess..xkirelah pulau ape pon
kt msia ni kn kaya ngn keindahan pulau2 yg cntik
xkirelaa sebelah timur ke utara kee
jnji P.U.L.A.U
mmg cntik n sesuai utk ketenangan
sesuai jgk utk honeymoon kannn :D

dgr kwn2 yg bercerite pegi bercuti sane sini
bestnyeee..
saya nk jugak!
tp tulah kne plan btol2 n most important bajet dan masa la kn :)

oklah.. dhla tu tangkap jiwang berangan berbulan madu di pulau :D
kt luar nuh dh gelap
bg isyarat hujan lebat akan turun
oohh ni i xsuke niii
time balik keje hujann
alamak!

till then..

**psstt : ntah kenape lately rse xleh trime je kje ngn boss i nii.. ade je xkne..ishhkk!

2 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la ngan salwa ni... teringin nak pi bercuti... tapi kekangan masa lak. bajet tu dah ada... tapi tak tau bila nak boleh pi... ingat nak pi sebelum kuar yg lagi sorang ni, tapi cam dah tak sempat lak... adeh...

tu la, kadang2 tu makin lama makin rasa tak faham pe'el bos ni... macam salwa ni sepanjang jadi PA dah 4 orang bos. macam2 pe'el ada... tapi nak wat camna, sabaq je la...

mrs_yus said...

salwa,

tulah kn..kdg2 tu mental fizikal kte ni perlukn rehat kn..

eh sal, sempat jela p bcuti sblum deliver ur bby tu, plan je dr skrg ;)

sara ni bru bos ke2, tp peel lain mcm sketla, eh bkn skit byk tau..smp 1mse tu nk tgk muke die pn cm xkose! :D