Monday, September 6, 2010

Salam Aidilfitri

salam sume :)


buat kawan2 yg dikenali d alam reality dn alamaya, saye ambk kesempatan ucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

saya ambk kesempatan ni menyusun sepuluh jari mohon ampun dn maaf  andai selama saye dlm dunia blog ni ade tersalah kate, tersalah komen atau apa2 jelah yg buat kwn2 ade tersinggung saya minta maaf byk2 dn harap kwn2 sudi2lah menjenguk teratak saye ni slalu yee :)

yg pulang beraye d kg halaman mcm sy ni harapnye drive carefully tau.. semoge slmt pergi dn balik..  semoga lebaran ini membawa seribu keinsafan dan kegembiraan dlm hidup kita semua..

InsyaAllah :)

psstt : sbb rse2nye dh rmai yg stat cti esok..tu wish awl2 jee :D

12 comments:

Ezzah said...

slmt hr raya yang. maaf zahir dan batin!

i laf u! :)

mrs_yus said...

izah,

iyee yang..smelah 0 -0 kte! nti rye dtg umh noo..

i lap u too! :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Aidilfitri jugak dr. kami sekuarga, Maaf Zahir & Batin..

fatenton said...

selamat hari raya sarah!
balik ganu hati2 ye..keta laju2 bukan main sekarang ni.. tk cr darl

III bDkNaKaL III said...

Sara...happy idulfitri..maaf zahir batin ye...take care..♥ u!

~~*Lady Salwa*~~ said...

selamat hari raya jugak... sama la, kalau ada salah silap harap dimaafkan ye...

makan juadah pagi raya tu jangan lupa kawan2 lak... hehe

selamat balik ke kpg & kembali ke sini semula...

~~zaa~~ said...

sara..selamat hari raya yang...bwk keta hati2 sikit tau! maaf kan zaa kalo ada salah ngan sara ye..


nanti kita gathering lagi!:D

mrs_yus said...

leily,

slm aidilfitri utk awk sekeluarge yee :)

mrs_yus said...

faten,

smela utk faten jgk yee..
tulah skrg org drive cm org gilee..kte kne beringatlah..slmt blk kg ye faten :)

mrs_yus said...

aina,

aina pn tk cre tau! luv u too! :)

mrs_yus said...

salwa,

0 - 0 la kte ni salwa ek! :D
slmt blk kg jgk salwa :)

mrs_yus said...

zaa,

yee zaa pon sme hati2 drive..jgn meraung mlm n pg rye nti tau...ehehe

sara pn sme mintak maaf kotnye slame knl zaa ade slh clap :)

ok! mmg ternnti2 pn gathering tu! :D