Monday, October 11, 2010

Tak Nak Cakap Banyak...




sape xkenal makcik sexy n hot kt atas tuu?
ape pon saye xnak ckp banyak..
cume nak cakap..
"jelesnye aku die ni beranak 3 tp body..perghh..superb mantap cm anak dare g!"
tp kalaulah... K.A.L.A.U tauu.. bdan sy cmtu pn..sy mnfaatkn utk suami sy jelaa... bukan tayang kt sume org cm makcik tuu :D


psstt : berat sy dh mule naik...ggrrr... serammm jee raseee! (T_T)

10 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

betul betul betul (gaya upin & ipin)... hehe

tayang kat suami udah le... hehe

** naik nak ada isi kot... hehe

siti said...

bkn 2 ke anak dia..

-Sara- said...

salwa,

pada mereke yg sepatutnyela kn? :)

**nk ade isi xpela, ni naik2 kosong lagi tu yg frust tuh! :D

-Sara- said...

siti,

rasenye 3..tah..tp yg penting die beranak lebeh dr sekali laa..tp body tiptop gtu! :-j

syariza09 said...

dia tayang kat public sbb dia x de somi.....hihihi

-Sara- said...

syariza,

haah kn..ye x yee gak.. die kn Mak Jans yg hot gtuuu! hehe :D

~~zaa~~ said...

nasib baik die takde laki nyah!

tapi tak patut tayang body untuk orang ramai, ko takde laki pun, ko ade Tuhan!

-Sara- said...

zaa,

itulah kn :D

oppss..cm emo terlebeh jeeeee zaa nii..haha! :P tp mmg btol tuu.. Tuhan nmpk segalanyee kn..

~~zaa~~ said...

bukan emo yang, jeles sebab body die mantop!! hahahahah

-Sara- said...

zaa,

tulah psal kn? giler jeles tauuuu

*pki susuk ke ape? teetttttttttttt! :P