Thursday, November 1, 2012

happy birthday!!!

hye, assalamualaikum! :)





semalam, 1/11/2012 bithday my baby Aqif!  sekejap je dah setahun! alhamdulillah, semoga anak ibu sentiasa dalam rahmatNya, diberikan kesihatan yang baik dan jadi anak yang soleh... amin..  ibu, abah, abang aqir cayang adik aqif dunia akhirat! :)





11 comments:

Qhaifa Nur said...

slmt hari lahir sayang....
dah 1 thn....
moga jadi anak yg soleh....

4feet8 said...

Alaa..comelnya..

Irfa said...

happy bday si comel ;)

mamyharraz said...

happy birthday adik.
dah besar nih..boleh rekues adik baru pulak ;)

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun kelahiran sayang. Mesti Sara rasa macam baru bersalin tapi dah setahun kan..

Comellah dia.

~SHiLA~ said...

epy besday!kejapnye dah setahun

ieda said...

eppy bday aqif ...
sekejapp je masa berlalu .. dah setahun yeee ... geram achik tgk ! ;)

norhayati rusli said...

happy besday si comel :)

Fieza79 said...

Hepy bsday aqif..

Firas pn bru msuk stahun 18 oktober bru ni....lum smpt update bsday prty hritu..

maya amir said...

dah setahunnnnn... happy b'day comel:) alaaa...lamenye akak tak jalan2 sini..busy + wifi pun mcm siput plak tu.. kacau mood betul nak bw..anyway, sara sihat?:)

p/s : sara tanye whether madu sesuai pada baby kan? baby bawah 1 tahun tidak digalakkan makan madu.. sebab boleh terdedah risiko kene botulism bayi (sara boleh google ni).. nasihat akak jgn bagi.. nak bagi pada si baby ni ke? batuknye tak baik2 ye.. alaa siann..

ape yg kakak buat kalau anak2 akak batuk, akak bagi minum jus delima..niat & doa supaya Allah sembuhkan.. so far yang akak tau, jus delima ni tadek mslh nak bagi pada baby.. sebab delima ni kan buah yg banyak khasiat, mcm kite bagi die makan pisang, epal etc tu kan.. ade org buat puri etc kan.. :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat Hari Lahir Aqif. Jadi anak yang baik yea..