Thursday, November 15, 2012

simple celebration

hye, assalamualaikum! :)






















simple celebration saja untuk anak kesayangan.. bufday cake sponsored by my kakak.. lepas makan-makan, potong kek.. takpelah nanti aqif 2 yrs baru buat party ye sayang :D.. tu pon masa celebrate semalam abahnya takdo.. minggu ni kerja sehari, cuti sehari.. kita cuti kan... tapi cik suami kita kerja :(  kerja, kerja, kerja!  duduk umah jee.. memang tak ke mana pon.. tu pasal decide takyah buat party lagi lah :D


nanti esok nak ke melaka.. kenduri kawen my cousin.. pergi ngan kereta Abang.. cik suami cam biasalah kerjaaaaaaaaaaaaa. :(  weekend ada jee agenda sekarang ni.. minggu lepas pergi Nilai 3 beli barang2 kawen kakak, ri ahad pegi shah alam kenduri kawen.. sampai tersesat-sesat.. hahaha!  bila dah sampai, masing-masing kebulur makan tak ingat! mak pon ada sekali :)





**tak tau bila cik suami tak sibuk, tak kerja.. janji jalan-jalan rehatkan minda tak tertunai lagi nih 
:(**





12 comments:

Ezy Chiaki said...

wahhh adk aqif dh setaon!
jap jeeeee dh besoooo..
hihi

epy besday adk aqif!

mamyharraz said...

bila dah besar sikit buat party baru best..

Kakzakie said...

Anak dara sebelah adik tu cousin mereka ye Sara. Happy belated birtday aqif..

Hasnah said...

Happy birthday Aqif!

syariza09 said...

aqif dh setahun yerrr..x per tahun dpn mama buat besar2an...besarnya kek tu, mesti aqif geram tgk angry bird tu

eMMe said...

Salam Sara, syoknye aqif dpt makan kek busday yg 1st kan... same busday dgn anak buah, baru2 ni pun dia baru masuk 1 tahun..tapi mak apak dia rajin nak celebrate panggil kawan2 sedara2 makan2... sonok gak kan.. skali skale wat gitu.. nnt Sara de masak n $$$ boleh la sambut besar2an skit...

ieda said...

janji anak2 dpt kek dik ..
budak2 nie janji ada kek .. dia ingat kek aje ;)

maya amir said...

happy bday aqiffffff:)sorry lambat auntie wish..better late than never:)

myfirdz said...

wah.. kek angry bird lagi..
by the way.. done follow u.. follow me back..:)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

Hanis Azla said...

wah.. cantik keknya.. janji ada celebrate untuk kita suka2 kan.. nnt bila en.abg cuti boleh pergi berjalan ke mana2 ye sara..

nik ros said...

happy bday aqif

wahida said...

simple tapi yg penting anak2 hepi...

kek cantik...