Monday, December 3, 2012

masa menCEMBURUiku!

hye, assalamualaikum! :)



sila baca betol-betol ye kawan-kawan! CEMBURU.. bukan CUMBU tauu.. hahaha.. masa nak taip tajuk tu pon berapa kali aku duk delete and baca betol-betol sebab takot tersalah! hahahaha! penangan lama tak update entry lagilah duk terkaku-kaku.. hihihihi...




yup! lama sangat tak jenguk belog and tak bw belog kawan-kawan! ya ampun! sorry kawan-kawan! lately i am so busy! busy like a bee! bee pon kalah! penat tauuuuuuuuu! :(  baru aku perasan, sejak aku tukar opis, aku sedikit kebizian, bukan sikit, banyak sampai belog sendiri pon terabai! fb pon dah jarang-jarang..  yup, kerja agak overload dengan  kes aku 'special' kat sini tak habis-habis.. sampai pening aku dibuatnya.. arghh bila lah aku nak aman n normal macam orang lain! 




baru ni baru lepas settle a big conference.. aku tak pernah handle conference, tak pernah jadi secretariat conference.. international conference lak tu.. 1st time held in Malaysia pulak tu.. memang tercabar betollah.. aku buat macam-macam.. invitation, registration counter, transportation.. fengsan lah jugak lari sana-sini panggil participant tu bila limo dorang dah sampai.. call limo and cab service nak balik hotel, pergi airport, nak pergi jalan-jalan klcc.. macam-macam dorang ni... yelah dah datang jauh-jauh naklah dorg jalan-jalan kat kl ni kan.. macam kitalah jugak, sambil berenang, sambil menyelam..huhuhu... 




but overall was going well and participant tu pon baik-baik sumenye.. paling tak boleh lupa, satu hari yg kl hujan lebat tu sume cab taknak datang jemput dorang, aku terpaksa hantar dorang sendiri ke hotel, dengan kereta my friendlah weh, aku mana drive.. hikkk.. lastnya aku sampai umah kul 9 malam, kena marah ngan laki, dah jerja sangat kekdahnya.. betol jugak kata laki aku haritu, bukan tak boleh hantar dorang kat lrt station pon, gatal pegi hantar sampai ke hotel.. huhuhu.. dah tak terfikir apa haritu :D




okay, got to go! nak bw belog u olls pulak! :)





google image





**teringin tu weh, tak dapat-dapat lagi!**






11 comments:

Irfa said...

durian crepe tu sempat rasa 2kali
tapi belum cuba buat sendiri ;)

Kakzakie said...

Kalau sara nak tahu tugasan kakak meliputi itu semua bila ada client kakak dtg tapi biasa boss kakak yg entertain mereka.

mamyharraz said...

busynya dia..harap lepas ni boleh cool down ya syg :)

amboi pic durian crepe tu mmg menggoda :)

Wahida said...

sara: wahida pun busy jugak nk singgah blog kawan2..tapi, wahida dh mkn durian crepe tu..sedap..

Hasnah said...

haaaa durian crepe! xpenah try juga. try durian tart jer hehe

Afasz said...

masa itu emas tau .

syariza09 said...

uiiiiii...bizinya dia

DC tu sedap tau, cpt2 la cari

ieda said...

aduhh handle conference tuu
what a big responsibility u have handle .. congrats dik ..
well done , allah permudahkan ..
akak baca seram sejuk ekeke ;)

lorr x makan layie ke dik .. huhu order online jer dikk ;)

Hanis Azla said...

nak uruskan orang mmg besar tanggungjawab tu kan sara.. Alhamdulillah semuanya dah berjalan dgn baik.. Tahniah..

nadia said...

masa dengan duit, dua dua takkan pernah cukup. kan kak? ;))

wahida said...

bz ye nok...


aku senang je nak dpt durian crepe tu sbb ada kwn opis pandai buat, agak2 teringin, order je...hehe...

ko take care ye...