Tuesday, December 11, 2012

12.12.12



hye assalamualaikum! :)


tak de apa nak cakap pon.. dah tarikh harini cantik sangat.. 12.12.12.. mesti ramai orang kawin harini kan.. pedulik hape weekdays pon kan.. janji date cantik.. lagi pon cuti sekolah.. hari-hari ade je orang kawen.. pelik aku.. asal cuti sekolah mengawanlah dorang-dorang ni... ooppsss! merapek jelah pulak! maafkan saya... ehehehe  :P






google image





**mentang-mentang minit mesyuarat dah siap! huhu!  cepat pulak siapnya! yelah tetibe my boss nak buat meeting minggu depan lak.. aisyy baru minggu lepas meeting.. derita i tau!  tapi hari dorang meeting minggu depan i cuti balik kampung.. pedulikkanlah dorang tuu.. janji minit aku dah setel...ehehehe... i balik kampung sebab kenduri kawen kakak i... kakak okay! :D**






14 comments:

dakcik said...

aah..date cntik..kalo bersalin time ni pun ok gak nie..huhu

syariza09 said...

ok la tu blk kg, saper plak nk amik minit tu

Nazayiena said...

cantikkan nombor tu....

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe.. betul la tu... nice date... sekali seumur hidup...

nik ros said...

mmg cantik tarikh tu. ramai gak yg kwen tarikh ni kan.

tapi kalau weekend mesti lagi ramai yg akan kwen..hehe

ieda said...

aah cantik kan dik
mana yg nak beranak operate tuu , leh pilih date nie ;)

Wak Gelas™ said...

sonok kawen tauuu.. ahhhhAaa

nadia said...

kenduri kawen kakak? ohhh, adik cantikk sangattttt. :) adik terpaksa langkah bendul duluu. hihihih

myfirdz said...

jejak > baca > follow:)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

diana said...

tapi kalau semua nak kawen tarikh ni nampak macam tak istimewa la.contohnya macam tarikh 12/12/12 ni tarikh kawen kita,lepas tu jiran kita pun kawen tarikh ni,orang belakang umah pun tarikh ni,anak sedara pun tarikh ni..nampak tak syok..heheh..
pendapat akak la..:p

Hanis Azla said...

salam sara..

happy kan bila kerja dah settle.. wah.. bestnya nak balik kampung.. lagi best bila rumah nak ada kenduri kahwin.. semua org balik berkumpul.. selamat pengantin baru buat kakak sara tu..

wahida said...

12.12 beday anak saya...heheh...

maya amir said...

memang cantik date ni..sape lahir masa ni senang jek nak ingat..heheh

Liza @ Adzriel AB said...

ni tarikh besday client kak liza. ada 2 org... cepat masa berlalukan..