Sunday, December 30, 2012

Happy New Year 2013!

hye, assalamualaikum!


nothing much to write down here, just to wish to all my bloggers and friends, Happy New Year 2013.. hope for the best in 2013, better than 2012.. Happy New Year! :)







**senyumkan wajah, riangkan hati, gembirakan diri demi orang tersayang disekelilingku walaupun musibah yang datang di akhir-akhir tahun begini sedikit menyentakkan aku dan cik suami, demi anak-anak, ku gagahkan juga terima dengan redha, harap Dia aturkan yang lebih baik untuk kami di tahun 2013.. harap aku kuat dan segalanya dipermudahkan oleh DIA.. aku still tak ready nak share kat sini, nanti bila dah solved and ada kekuatan aku share ngan kawan-kawan... oh ye! 2hb aku cuti sebab syaqir masuk tadika, hope dia okay and jadi anak murid yang rajin dan pandai!  ada lagi kelengkapan yang tak lengkap, esok nak pergi beli.. tak caye rase, anak aku dah nak sekolah! terasa diri ini macam ke arah ke'tua'an pulak.. k, bye!**







14 comments:

Qhaifa Nur said...

selamat tahun baru.....

efa nur said...

happy new year dear!!

semoga tahun baru nie lebih baik dari tahun sblm nie :)

Hanis Azla said...

Selamat tahun baru sara.. semoga setiap masalah yg dihadapi dpt dilalui sebaik mungkin.. Take care..

mamyharraz said...

happy new year dear.

apa kes tu nnt share ya nak tau apa berlaku.apapun semoga sara tabah :D

Cik Ezy said...

selamat tahun baru sara..

cik hani said...

Slmt thn bru.ank da sekolah..

cik hani said...

Slmt thn bru.ank da sekolah..

ieda said...

selamat tahun baru dikk

semoga kita jadi isteri dan ibu yg lebih kuat dari tahun2 sebelumnyaa ..

nadia said...

kak sara, pasal baju sumbangan utk anak yatim tu, alaaaaaa T__T
sori kakk, dorang semua 17 tahun dah kebawahhhh. xdapat dorang merasa baju akak. sedihhh.

Fieza79 said...

slmt thn baru sara..,
smoga tahun baru lbh mmabawa erti..

MaMa Rey said...

happy new year..
semoga tahun ini lebih baik dari sebelum ini..
(follow u)

nik ros said...

selamat tahun baru
semoga Allah permudahkan segala urusan di tahun 2013 ni

maya amir said...

bertabah saraaaa... & slmt tahun baru..akak doakan tahun baru utk sara bermula & berakhir dgn yang baik2:)) aminnnn....

wahida said...

selamat tahun baru dear....

semoga tahun ini lebih baik drp tahun sebelum ni...


dugaan itu tanda Allah sayang kita kan...

chill okeh...