Monday, April 16, 2012

spoiled!! spoiled!! spoiled!!

hye, assalamualaikum! ;)


spoiledd!! spoiledd!! spoiled!! *sila baca dengan nada marah, sambil hentak hentak kaki sebab marah!*


memang aku tengah marahhhhhhhhhh! bukan marah kat korang, marah kat belog sendiri sebab tak berupdate sampai sudah.. baru pasang niat nak update hari-hari macam dulu-dulu, barulah meriah traffic.. tapi minggu lepas blogspot buat hal kat opis.. tetibe kena blocked! *derita sekejap*... bila datang mood meluap-luap nak update blogspot plak buat hal..


pastu dah tak tahu nak cerita yang mana dulu sebab banyaaaaaaakkkkk sangat nak share... takpelah biarlah yee.. nanti dah ingat aku up kat sini yek..oh ye! pasal yang blogspot new setting yang aku duk pening-pening tak tau mana nak klik tu kan, dah solve dah..aku dah convertkan ke old setting balik.. senang cerita... tenang je mata ngan tangan ni tengok n nak klik kat mana *diri sendiri yg lembap dengan kemajuan blogspot, pastu duk bising kat org, hazabb sangattt* ;P


ini pon dah petang gini baru dapat updateeee! ishhhhhhhh!


untuk hilangkan mood marah jomlah kita mencuci mata dengan melihat foto-foto anak-anaku tersayang ;D







abg aqir buat muka nakal -,-


my mr kotak-kotak ;)


my heart.my soul <3


gambar empunya diri blur pulakkkkk
*padahal saje je cri yg blur, yg tak blur ade..saje malu-malu kucing tampal pic sendiri kat belog sendiri, sila muntah :P*

12 comments:

Irfa said...

comel baby :)
cium cikit

Ezy Chiaki said...

saye ade gak tuko dashboard baru tp b'than 5minit je.. gune yg lame lg best.. haha

Hanis Azla said...

baru nak semangat yer sara.. takpe2 anggap itu sebagai dugaan.. comelnya aksi dua beradik tu.. geramnya tgk pipi baby yg labuh tu..

mamyharraz said...

semangatnya adik :)

~SHiLA~ said...

tenet opis kite mmg mereng dah skgni..jap ok jap xok.kang tetibe blok pulak.pastu try bkk lg,boleh balik.haha.redha jelah :))

Kakzakie said...

Ya Allah... Sara montelnyeerrr.... geram kakak tengok adik. Abang kuat pulak tu nak meriba hihi... macam dah sama size je:)

syariza09 said...

ooo patutla senyap sunyi. kotak2 iteww sgt comel hehehe

PinKy MoMMa said...

ya Allah geramnyer tengok kedebaban baby kamu ituuuuu...gebusss!

tengok muka dal bambam ni hilang rasa nak marah kan..abg dia pndai posing hehehe

efa nur said...

comelnyewww baby akk..
gerammm nye..hehe

maya amir said...

bape kg dah adik tu.. .meh sini nak gomol sket..hehehe

mamyharraz said...

semangatnya adikkkk geram.tak lama lg boleh jd kwn lawan tumbuk dgn abg nih ;)

eMMe said...

syok la ade penyeri kat rumah... tak la sunyi rumah kita kan... saya pun tak sabar nak ade anak sendiri... tapi kene sabar... nak masuk 2 bulan, lagi 7 bulan, lama lagi.. doa kan saya!