Sunday, May 26, 2013

Happy Mother's Day

Hye, Assalamualaikum! :)


Mother's Day dah berlalu 2 minggu yang lalu dah pon, takpe kata orang hari ibu ni biarlah setiap hari, cuma ada 1 hari je yg special untuk celebrate... sehari lepas mother's day, hari isnin masa jemput Abang Aqir dari sekolah, he was surprise me with his creative card for mother's day special!



so sweet! :)



so touching! tak caya anak sendiri dah pandai buat kad and wish me on hari ibu.. lagi touching bila baca "syaqir love  ibu"  ohhh howww sweet *lap air mata*


abang aqir yang besar lagi pandai :)



okay,dah wish aqir sayang ibu alih-alih pakai baju "I Love Dad"
*ok, nampak saangat sayang bapak lebih :P


adik aqif buat peace konon..hikk








i luv u both my little heroes :)



okay, pose maut sangat abang aqir ni tau! hihihii






**bila anak dah pandai menulis, membaca, buat kad comel-comel bagi kat kita mula lah rasa "dah tua dah aku ni rupanya" :P







11 comments:

Kakzakie said...

Kasih anak dan ibu begitulah Sara... dia pun dah pandai menghargai kasih ibu dia..

D_08 said...

tak kesah....kalo haghi2 hari ibu disambut lagi bagoih..... idakle nunggu sehari dalam setahun baghu nak ingat kat ibu kan???....

ieda immi said...

ala comelnyeee syakir ...
so sweet dan cute kad tuu

memang terharu lah ;)

ps : dik shampoo tu herbalife punya , leh dpt dgn akak dik , leh pm akak lah zarida abu bakar , atau whatsapp akk , leh tak nanti kita story mory
018 2121619 ;)

cik hani said...

terharu laju-laju..
sincerely dari tulisan seorang budak..

usaha hasilkan kad utk mak dia

nadia farahida said...

waaahhhh, comeynyaaa dua dua anak akakkk :))

eMMe said...

best kan sara kalo anak2 dah besar...buat kad hari ibu utk mamanya.. mesti hati ni berbunga2.. brape umur Aaqif?

Hijab Valley said...


Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik.Promosi dan GA juga sedang diadakan sehingga 31mei. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

wahida said...

sweetnya...

anak aku pulak si abang tu, siap buat gelang manik utk aku, tapi besar saiz dia...huhu...walau dia buat tak menepati piawaian, aku tetap hepi sbb anak ingat kat kita kan...sejuk je rasa hati...

hazlina azmi said...

hai..

very nice blog....penuh dengan warna warni kehidupan
free2 jemputla ke blog saya ye..:)

nadia farahida said...

cerdik sangattt anak akak niiiii :))

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.