Wednesday, September 21, 2011

i'm sorryyyyyyyyyyyy

hye, assalamualaikum! :)


bukan amir raja lawakkkkkkk..oohh tidakk.. no no no...



sebenarnya aku nak say sorry sangat-sangat ngan korang.. sebab ketidaksempatan aku menjenguk ke blog korang n blog aku yg menyepi nii.. thanx sgt2 pada yg sudi tinggal jejak kat blog hampes nii.. n aku tak sempat nak singgah balik.. im sorryyyyyyyyyyyyy..


actually aku rajin nak update blog ni tapi tulah.. sebab kekangan masa memang tak sempat langsung nak jenguk blog nii.. kebizian melandaa.. semalam lak tetibe kene gi seminar.. bukanlah tetiba.. aku yg bagi nama nak participate lam seminar tuu.. aku tak baca brochure tu, main bagii je nama.. lastnya semalam bila gi seminar tu takde kene ngene langsung ngan bidang keje aku..haha.. takpelah janji dapat makan free.. dapat sijil.. hahaha! ramai g seminar tu, org astro, tv3, press sume ade.. aku jee tetibe secretary yg terselit :P


eh, harini lak datang2 je keje.. melambak2 keje.. penoh meja.. sampai lani tak setel lagi nii.. betollah org kata ikotkan keje ni sampai mati pon tak abis kan :D 


aku okey jee buat keje ni kalau takde yg kacau n desak2 nak cepat2.. kalau nak cepat, buat sendiri jelah! yg  desak tu kalau bos aku takpelah, takde hal lah kan.. ni pegawai lain lak yg lebeh2.. bukannya dia tak nampak aku ngah bizi mengalahkan PM, lagi mau cepat2, tunggulah satu2.. isshhh! bos aku relax jee..  org lain lak yg lebeh2!


pastu tadi sempat lagi apply kursus utk 2 hari minggu depan, mencukupkan kuota yg still rongak tuu..hihiii.. alang2 bos aku pon ade bengkel 2 hari kat bukit jalil, drp aku melangut baik aku gi kusus.. banyak pekdahnya!


eh, ade lagi keje nii.. nak call pengarah HR lak dr td tak berangkat sampai sudah! mane pegi PA die? issshhh! okeylah, nnti dah okey sket aku marathon blog korang yee.. nak taknak kene setelkan sume keje2 ni minggu ni sebelum kursus n bercuti minggu depan.. bercutiiiiii?? ehemm ehemmmmmmm... hikkkk ^_^




google
nak makan ni banyak-banyak boleh takk? :P


20 comments:

dakcik said...

patutla senyap jekkkk..

p/s : nk g cameron ker? wah beshya..tp hati2 tau..musim hujan skg..=)

~izan~ said...

uishh bz tahap gaban yer..

kalau bos bg arahan mmg kita akan buat sungguh kan,tp teman2 selevel ni mcm sengal sket rasa hehe

RynaHakimi said...

wahhh..nak bercuti ke cameron yer???best2...i likee..hehe.. :)

Hanis Azla said...

wah nak ke cameron yer.. bestnya..

~SHiLA~ said...

cay i'm soryyy panjang kalah amir RL.kah3

g cameron jgn lupe g stobery moment.rugi klu xg.hehe

♥ manje ♥ said...

selamat bercuti... take care tau ~

mamyharraz said...

takpe dimaafkan =P hehe

woahh mahu ke tempat sejuklah ni ya?jgn luper cicah cekelat stoberi tu ;) ngeh ngehh

axie said...

ehem2 cuti lagi??

-Sara- said...

dakcik,

ain xrindu sara ke? haha :P

eh, xckp pon nk gi cameron! hihikk.. tq ain :)

-Sara- said...

izan,

tau xpe izan..patot dorg kenelah fhm sbb dh nmpk kite ni ngah bizi..sabar dulu bkn xbleh pon..

-Sara- said...

rynahakimi,

ahaha..tau2 je ryna ni :D

-Sara- said...

hanis azla,

bg hint sket tu je sume dh tau lak..hehe :D

-Sara- said...

shila,

haha..biasa ah tu, mmbr ko ni kn over sokmo! :P

-Sara- said...

manje,

tq kak :)

-Sara- said...

mamyharraz,

hihikk..ok mam :)

-Sara- said...

axie,

aah, babymoon trip.. bukan honeymoon..hehe

syariza09 said...

hambaoi bz yg teramat2 bizilah yer...rajinnya gi kursus2 ni, bagus aarr penuhkan kuota...

sy ni bab kursus tu rongak lg, nk apply pon smuanya jauh2

PinKy MoMMa said...

keje lebih penting dear :)
nanti dah free free leh layang blog setenang tenangnyer kan..makan? naper tak ajak skali hehehe..

-Sara- said...

syariza09,

sara ni sbb bosan duk opis, tu merajinkn diri ke kursus..hehe

-Sara- said...

pinky momma,

yelah kan..keje lbh penting..dh free bru leh layanggggg..hehekk :D