Wednesday, September 28, 2011

terasa diri ini terlebih rajin

hye, assalamualaikum! :)


petang hari baru update blog? oh!  bagaikan tak percaya!  menyiapkan kerja-kerja yang masih ade walaupon bos takade! huhhhh.. rajin sungguh buat kerja walaupon bos tak ada..  patut dah boleh goyang kaki lah kan...takpe, esok masih ade utk goyang kaki.. bos ade seminar 2 hari  kat bukit jalil.. lalalala



google



pagi tadi aku dah bw blog korg, n dah tinggal jejak pon.. fb pon sempat layan jap.. eh, korang! skang ni asal cam kureng jee feel nak layan fb ek? lagi2 sejak die tukor layout baru..mcm pening sket kan.. mane yg new story.. mane yang most recent.. pelik aku.. korang rasa camna?  haritu siap hot chat hot fm pasal topik fb tukor layout baru ni kan..ramai yg komplen serabut.. dahla bila uplod pic segedabak besor setepek kat wall! haha!


entry ni sesaje untuk merapu.. jangan tanya bila nak update story pi cameron? cay, perasan org excited nk tgk gmbr ko yg kembang semangkuk lak, haha.. gmbr kat kamera akak aku lagi, tunggu nak copy drp die baru leh tepek.. bila nak gi umah dia tak taulah.. eh, kata babymoon!  ade plak akak yg ngikut ek.. haha.. memang pon, akak aku n adik aku ikot skali sebenarnya.. so, ala2 babymoon jelah :P



**sebenarnya dlm hp aku pon ade je gambarnya, tapi malas nak cucuk kabel usb laa.. boleh? haha :D**

16 comments:

RynaHakimi said...

Ha'ahla..konpius ngan layout baru fb..taktau yg mane recent post/activity.. Lebih suka yg dulu, takde pon nak pening2... gamba tu toksah cakap la kegedabakannya..Kalo tepek gambar maunya boleh kira jerawat satu2..haha =D

syariza09 said...

fb tu mmg la, nyampah tul tgk pic gedabak..pastu dh x der privacy, apa yg org lain buat, kita leh tgk.

cik puan SARA,
rajin2kan lah cucuk USB, amik masa brp saat jerrr..kwang3x :)

~izan~ said...

izan takde fb,maka tak tahu la apa kisah fb hehe...

dulu ada tp dah tutup.

nanti letak gmbr byk2 tau kat cameron tu =)

cik hani said...

bila la nak ada cite cameron tu

dakcik said...

cptla uplod gmbo..nk tgk!

p/s : aah..FB skg pening..dh kureng layans..huhu

dianizan said...

sara terlibih rajin ek..tlg oter blog ina..dah jadik kucar kacir dah ni..hehehe

axie said...

azie skrg rajin buka FB sebab tgh aktif main game..hehe

-Sara- said...

rynahakimi,

aahlaa..yg dulu tu betterlah kan.. mmg sogan kalo dh segedabak gitu..haha

-Sara- said...

syariza09,

itulaa..makin serabut kan..

ahaha..nnt sara pujuk mood rajin datang ye :P

-Sara- said...

izan,

oo izan xde fb..
dh ade gmbr nnt kite letak smp izan muntah boleh? :P

-Sara- said...

cik hani,

gambor takdok kat aku lagi :P

-Sara- said...

dakcik,

hihikk..saje wat ain tertunggu2 boleh? mcm bagos jee! haha! :P

-Sara- said...

dianizan,

boleh..no hal..kasi emel n pw setel r.. :)

-Sara- said...

azie,

oo padanla pon..hihi

dianizan said...

sara msg ina kat phone senang skit nak jawab pasal PB n nak bagi pw blog..hehehehe

-Sara- said...

dianizan,

ina inbox phone no ina kt fb ye :)