Monday, September 12, 2011

salam 1 malaysia

hye, assalamualaikum! :)


salam 1 malaysia kawan2! ;)


last entry dah heboh-heboh ucap selamat hari raya, maaf zahir batin bagai.. so, takyahla nak berwish2 raya lagi ye dok? so, salam 1 malaysia lah lebih sesuai sempena malaysia day on 16 sept hari jumaat nanti.. yg penting cuti lagi okey! yahooo!! hikkk.. kalau terase bersawang2 masuk ke blog aku ni, pandai2la ambik duster padam habuk2 tu ek.. setengah bulan blog ni terbiar.. raya sakan sangatt kee?? hikkk :D


cerita suka duka kisah raya nanti dulu yee.. later2 kita update.. ambik mood dulu laa.. warm-up mat salleh kata!  okeylah, just a short n simple entry dulu tanpa sebarang gambar.. later2 laa .. kan dah cakap tadii.. ni nak pi marathon blog korang satu2 ni.. aissyy.. jenuh gak nih nak perabih bace kat bloglist berderet2 tu kan.. mane yg sempat aku tinggal jejak tu adelaa.. kalau takde tu means tak sempat lah tuu.. almaklumlaa line intenet kat opis harini merengg yang amat.. menguji kesabaran betol!


chow chin chowww!


(^_^)





** terasa sangat janggal masuk opis harini setelah setengah bulan bercuti.. keje melambak2.. nasib baik bos cuti harini.. so wat keje rilex2 jelah.. takde tergopoh2 sangat..hehe**





12 comments:

axie said...

lamanya cuti!!!!

cik hani said...

setengah bulan cuti...
khelas ko Jahhhh..

~SHiLA~ said...

jd rupenye cuti 2mgu.haha
lame giler cuti.lg la malas nk kje :))

mamyharraz said...

selamat kembali :)

updated citer raya cepat ya ;)

dakcik said...

kemain lame cuti mung ork!! hahaha

ieda said...

lama tuu cuti dikk
mauu pening tgk kerja yg menimbunnn :)

-Sara- said...

axie,

over kan? haha :P

-Sara- said...

cik hani,

haha, kelas gitu! :D

-Sara- said...

shila,

uisshh tu jap jee tu, klo leh nak cuti terus smpai beranak tapi apakan daya..haha

-Sara- said...

mamyharraz,

ok nnt update baca tau :)

-Sara- said...

dakcik,

cuti sakang mung! ;P

-Sara- said...

ieda,

ehehe..tulah kak..lame benoo :D