Wednesday, August 24, 2011

salam aidilfitri

hye, assalamualaikum! :)


harini aku dah last keje.. malam ni kami bertolak balik.. ingat nak hafday tp cik suami tak dapat dtg jemput lak, die ckp balik jee macam biasa.. malam tadi dah gi shopping utk last time.. tu pon ade lg tertinggal.. shopping pon ngan rushing.. takde nak belek2 sangat..tengok just nice n okey terus rembat.. nak kejar ambik syaqir lagi kat taska.. lastnya kul 9 baru jemput syaqir kat taska.. cian anak ibu..alhamdulillah syaqir tak demam.. anak ibu memang kuat macam rimau! :D


dah balik umah mulakan keje-keje mempacking baju n segala barang mak nenek yg perlu dibawak pulang.. pungpang2 pukul 11 lebeh baru setel packing barang.. 3 beranak 3 beg baju.. belom masok barang2 lain lagi.. ayoo!



troly beg yg paling besar tu aku punye beg.. ntah ape aku isi dlm tu pon tak taulaa.. selalu sebelom2 ni blk kg 1 beg tu muat je baju aku n syaqir.. ni letak2 baju aku dah penoh beg tu.. haha..  so, beg itam tu syaqir punya n beg hitam merah tu cik suami punya.. senang.. 1 sorang.. pepandaila memasing cari baju sendiri nnti..haha.. actually ni tak abis lagi tau.. ade lagi barang lain.. risau lak aku muat ke nak isi lam bonet kete nanti.. belom masok barang2 akak aku lagi yg sorg tu.. aissyy  ^_^


so, ni kirenye last entry la kot till raya nanti..tau jelah kan.. kalau dah hari raya hadap ketupat, lemang, rendang bagai mane nak layan blog2 bagai nii.. tak kuasa tau! :D



google


so, dikesempatan ni aku ucapkan Salam Aidilfiti Maaf Zahir dan Batin buat sume kawan2, tak kirelah kenalan realiti dan alamaya... sepuluh jari aku susun mohon maaf sempena bulan yg mulia nii.. mane tau sepanjang aku blogging ni ade entry yg mengecikkan hati korang, komen2 yg aku lemparkan tu kecikkan hati korang tanpa aku sedari.. harapnya kosong-kosong ye kawan2! :)


pada yg balik kampung macam aku ni, pesan kat pilot sebelah tu drive carefully, kalau ngantuk berenti tido kat rnr, jangan paksa jugak drive kete tu tau.. semoga selamat sampai kg n dapat beraya dgn keluarga tersyg dgn suasana yg meriah dan ceria! :)



Selamat Hari Raya! :)




** doakan kesihatan my fil jugak ye kawan2! **



32 comments:

syariza09 said...

raya camni beg mmg x hengat punya banyak..yor laa, ngan kuihnya, kasutnya, bajunya..hehehe

Slmt hri raya ..maaf zahir batin. Nantiblk raya lah br kit alwn2 update blog..hehehe

axie said...

selamat hari raya sara!!
haha :D yang ni baru betol..
hati2 di jalan raya...
datang lah beraya umah azie tau!

dakcik said...

wah dah siap packing la..
ain belum buat ape2 pun lg..
maklumla balik senin..
wekeng nie ade mase lg..

ain pun nk ucpkan Slmt Hari Raya..
maaf zahir & batin yek..0-0 k! hehe

drive carefully tau!
pastu mkn puas2 ry nie..=)

~SHiLA~ said...

cay ade pic beg jugak :p
eh tetibe sedih dgr org nk balik kg awl dr aku.huhuhu

slmt ari raye jugak :)

mamyharraz said...

dah ready nak balik kampung :)

Selamat Hari Raya utk Sara& family :)

Hanis Azla said...

wah, dah siap packing semuanya.. mmg penuh bonet tu.. he..he..
Akak juga nak ucapkan selamat hari raya utk sara sekeluarga. Maaf zahir dan batin ata segala salah silap sepanjang perkenalan kita..
Semoga perjalanan lancar dan selamat pergi dan pulang.. akak balik kampung hari isnin pagi nanti.. so packing pun nanti2lah.. he..he..

mama tims said...

sara..selamat blk kg..pandu hati2 ingtlah org tersayang..

Madamme Anne said...

sara ni wat anne pun excited nak balik beraya walaupun umah mak anne 30 minit jer.. ehehehehe

cik hani said...

selamat ari raya...sara sekeluarga..

ati2..

psst: wahhh..banyak barang macam orang baru balik mekah je..

hikhikk

Kakzakie said...

Dah kat kampung kot sekarang nie... Selamta Hari Raya. Jumpa lagi bila naik kerja lepas raya ye...

Ezy Chiaki said...

ati2 balik kg!
selamat hari raya sara..
=)

-Sara- said...

syariza09,

yelah awak mcm2 brg..tu yg banyak tuu :D

-Sara- said...

axie,

ehehe..eh azie pon dtg umh sara gak ek :)

-Sara- said...

dakcik,

ain blk lmbt g xpe ah slow2..
ok 0-0 tau :D
eh, yg tu takyah pesan..kompom sara mkn sepuas2nya! hehe

-Sara- said...

shila,

ye ah ko lak terlebeh semngt ;))

-Sara- said...

mammyharraz,

tak sabar2 dah ni mammy :)

-Sara- said...

hanis azla,

oo blk kg ri senin, xpe lambat g tu kak :)

-Sara- said...

mama tims,

tq kak..insyaAllah :)

-Sara- said...

madamme anne,

ehehe..anne yg dekat excited, apatah lagi sara anne oii! :D

-Sara- said...

cik hani,

ehehe..kalah org blk mekah lah ani!

p/s :nnt mari jln raya umoh aku tau :)

-Sara- said...

kakzakie,

blom gi kak, mlm ni baru bertolak..okey kak :)

-Sara- said...

cik ezy,

xsabo nak pijak bumi ganu kite ni weh! :D

Aleyn said...

Bestnyer dia nak balik kampung dah...

Esok mesti jalan pun lengang kan...

Selamat Hari Raya!!!

deno said...

sasalam aidilfitri..... :)

-Sara- said...

aleyn,

malam ni dh gerak balik kak :)

-Sara- said...

deno,

tq :)

~~zaa~~ said...

selamat hari raya sara!! :D drive carefully ok...


bg email add, nak invite nih!

-Sara- said...

zaa,

k, nnt sara letak kt komen entry zaa ye..

~izan~ said...

amboi sarah,nie betul2 balik raya ni hehe..

sama la kita sara,nk mohon maaf salah silap..

hati2 pulang tau..

slmt hari raya...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Hehe... Sal belum lagi packing barang... esok kot baru nak packing...

Selamat hari raya jugak... Maaf zahir & batin....

Semoga selamat sampai ke destinasi...

maya amir said...

sara...selamat hari raya..maaf zahir batin.. dah balik dari kg lom?:)

Hanis Azla said...

Salam sara.. how r u.. masih dalam mood bercuti lagi yer..