Thursday, August 4, 2011

hitung hari raya?

hye, assalamualaikum! :)



haha melampaulah kan..baru bape hari pose..bkn aku duk hitung bape hari lagi nak rayalah.. cume duk tengah pikir2 nak ambik cuti berapa hari utk raya nnti.. klo ikot cik suamiku die suh apply dr 29hb smpai 9hb tuuuuu .. means, 7 hari kene apply cuti.. isshh aku ni nak gak simpan cuti sebelom terberanak krg kan..


duk tgk kalendar ni jelah harii2..haha


die mmg..kalau dah balik kg mmg payahlah nak ajak balik kl..sebab tu die suruh apply cuti lama2 terus..nanti terlajak jangan salahkan die..tu die ckp kat aku awal2.. huuuuuu

tadi awal2 aku dah tolong book kan flight ticket utk akak aku yg sorang tu..selalu mmg die tompang naik kete kitorang balik kampung..abis ni dh sampai 2 minggu duk kat kampung, die pon takde cuti, terpaksalah balik sendiri sorang2..huuu



**terpaksalah isi cuti 7 hari, dah die laki aku kan**

14 comments:

~SHiLA~ said...

sakan raye smpi 2mgu.haha.sebek kg dua² dkt,puas ati skali blk kg smpi 2mgu

cik hani said...

aku amik dari 26hb8 hingga 5hb9. tapi yang amik cuti 3hari je..
yang lain mmg dah cuti..hikhikk

-Sara- said...

shuila,

yelaa..dua2 belah kena la lelame sikit ;))

~izan~ said...

lama cuti yer sara..izan tiap2 thn x penah rebut nk balik mana sebab raya tanpa asben huhu...

semoga cuti diluluskan hehe

-Sara- said...

cik hani,

dan lagi mari umh aku tuu ani..nnt dtg umh aku rye nnt ek :)

-Sara- said...

izan,

aah izan, asben mmg nk blk lame2 kalini..terpaksalaa..hehe

oo izan xblk umh mertua ke? ke 1 daerah je? dekat senanglaa.. :)

syariza09 said...

mlm td kami somi istri pon tgk kalendar, tgh bajet coti raya

-Sara- said...

syariza09,

sara hari2 tgk..sebelom pose dh tgk..hahakk

dianizan said...

alang2 cuti smpai bersalin la terus..hehehe

axie said...

lamanya!
sara balik mana raya nih?

-Sara- said...

dianizan,

eh, bsalin lmbt g ina..bln 11 ;)

-Sara- said...

axie,

mane lagi azie, ganulah,kitorg kn 1 negri :D

haa azie, mehla jln umoh sara kt kg! ;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, lama tu...

kalau kat sini jgn harap la nak lepas cuti lama camtu...

kalau mintak 3 hari pun dah bising... huhu

-Sara- said...

lady salwa,

tu bru cadang..xtanya bos pon lg..hihikk..tp slalunya bos sara xkesah punye..