Tuesday, August 23, 2011

balik kampung

hye, assalamualaikum!


**aku tak balik kampung lagilaa.. still kat kl..still bekerje cam biasa ni **



google


seperti dalam entry semalam, perjalanan balik kampung kitorang yang patutnya hari sabtu malam terpaksa diawalkan ke esok malam.. tadi baru aku apply tambah lagi cuti 1 hari lg utk hari jumaat ni.. sebab memang dah takleh wat keje rasenye duk fikirkn keadaan ayah.. selagi tak jumpa n tengok dengan mata sendiri keadaan ayah memang serba tak kena kitorang kat kl ni.. cik suami pon terpaksa tambah cuti lagi..


malam tadi call mil, dia cakap ayah dah boleh makan sikit2.. legalah sikit dengarnya.. hope harini ayah much2 betterlah.. thanx untuk korang yg doakan untuk kesihatan my fil ye.. ermm ingat harini terus nak wish raya tapi esok still ade lagi..harapnya esok aku sempat buat entry wish raya untuk korang ye.. n kalau boleh esok aku mintak permisi bos mintak hafday.. baju2 tak packing lagi.. selalu aku awal2 dah packing.. ni 1 ape pon tak bergerak lagi..


tapi yang pastinya malam ni nak shopping untuk last time.. ade lagi yang tak dibeli.. baju ayah pon belom beli lagi.. rase macam tak cukup masa je nii.. harap dapat setel sume sebelom esok malam..


eh, wish raya esok insyaAllah aku buat entry lain ye! :)




** malam tadi badan syaqir suam2 cm nak demam, cepat2 suap ubat.. dah sejuk.. jgnla demam ye syg **



20 comments:

♥ manje ♥ said...

moga semuanya baik2 aje sara...
take care ~

syariza09 said...

sib aik cuti dh lulus yer..sempat ker nk shopping tu..jaga diri wehh...jgn penat sgt

jgnla syakir demam nk dekat2 raya ni

mamyharraz said...

sy doakan perjlnan sara&family selamat ke destinasi.

dan moga syakir sihat takmo demam2 nak raya dah ni.

dakcik said...

wah esok mlm dh nak balik..jeles i!
i balik senin tau..

episod shopping we olls dah tamat mlm smlm di JLN TAR..fuh lega mak!=)

p/s : eh Sofea pun demam mlm smlm..arinie dah ok ckit..alhamdulilah..

Hanis Azla said...

Semoga diberikan kesihatan yg baik utk ayah sara.. semoga segala persiapan balik kampung dapat disiapkan sebaiknya malam ni.. Have a safe journey..

-Sara- said...

manje,

tq kak..

-Sara- said...

syariza0,

aah bos dh sign tadi..

tulah jgn bdk tu demam sudahlaa..

Kakzakie said...

Doa moga fil sara beransur sembuh. Anak tu kena jaga juga bimbang kalau demam kita lagi kalut...

-Sara- said...

mamy harraz,

tq mamy :)

tula dh dekat raye ni..aisyy

-Sara- said...

dakcik,

nape lmbt sgt blk ain?npe xblk wiken tu?

ni pon sara blk awl sbb fil sakit..

p/s : aah samela syaqir pon,harapnya tak melarat la kan

-Sara- said...

hanis azla,

tq kak hanis..tula rase cm kelam kabot je nii..

-Sara- said...

kakzakie,

tq kak :)

ermm sara pn harap2la dia xdemam nk dkt2 raye ni..

~izan~ said...

lega sikit yer sara dgr dh bley mkn sikit2..tp tu la,selagi tak tgk dpn mata,selagi tu risau kan...

syakir kuat! namo demam2 tau..

-Sara- said...

izan,

aah lega sketla dgr gitu..

yelah syaqir ni jgnla dmm..ibu die dh kelam kabot tau!

~SHiLA~ said...

uiks xaci balik kg awl..jd ek cuti pjg yg plan mule dulu tu

-Sara- said...

shila,

aah lik awl sbb fil aku xsht g laa..ermm jd kot ;))

axie said...

sara selamat hari raya, maaf zahir & batin :)

p/s : kena wish awal2, takot esok sara tak update dah..hehe

-Sara- said...

axie,

ehehe..kelakarla azie ni..esok sara updatenye sebelom blk..jgn risau.. dah ade dlm draft..tgu klik publish je esok..hehe

p/s : esok wish lg skali tau..hihi

mama tims said...

selamat balik kg nnti yer sara..
semoga syakir baik baik aje ..Insyaallah..

-Sara- said...

mama tims,

tq kak.. semlm petang ambk die kat taska aktif cm biasa..alhamdulillah xmelarat demam dia tu :)