Tuesday, June 26, 2012

fall in love : all about mustard yellow

hye, assalamualaikum! :)


lately, apa semua-semua benda yang kaler mustard yellow msti aku jadi teruja! teruja tengok, pegang, try-try, fitting-fitting.. tak kirelah handbag ke.. kasut kee.. baju keee... apa-apa yang mustard yellow lah! tengok orang pakai mustrd yellow pon suka! boleh dikatakan "arghhh! i fall in luv with mustard yellow"


kalau pegi window shopping, apa benda jee yang aku tak try kalau tengok yang mustard yellow! huhhh.. hormon mustard yellow dah mneyelinap dalam enzim-enzim badanku.. eh? betol ke tidak nii? *abaikan :P*






























tapi takde ah hormon mustard yellow tu buatkan aku sampai jadi kurenggg camtu sebab fanatik kat mustard yellow habis! ahahaha!



all pics credited to Pak Google



**esok kena ganti PA lain, aissyy 1st time jaga bos orang, kekok lak rasa**

12 comments:

Hanis Azla said...

alamak sara.. akak pulak dah jatuh hati jgk dgn kaler mustard yellow lepas tgk gambar2 tu.. cantik.. he..he..

mamyharraz said...

cantik jugak kaler nih.

habislaaa dah terjatuh suka jugak =P

cik hani said...

Bju raya mne yellow ni jgk ke..hihih

Wahida said...

kuning nye sara....

syariza09 said...

kaler ni mmg cantik...jaga leklok boss org lain tuuu tau

eMMe said...

hye Sara,

Sara PA ke? mmg pun tak best ganti2 PA ni, huhuhu... dulu mase kat tempat lame selalu ganti2 PA yg cuti@MC, skrg ni, aman....hahaha!

Mustad Yellow, orait gak color tu, suke tgk, tapi, takkan ku suke utk miliki, kikikiki!

eMMe said...

Sara, aa'ah me too, patut ade shoutbox jugak heeee~ leh balas2 chat
hahaha~

Ezy Chiaki said...

lawa2..
tp saye mnat pink gak..
haha

ieda said...

owwwh cantik ! .. ;)

maya amir said...

akak kulit ni ade sket2 mcm kell kan..jadik, tak dapeklaa nak mustard yellow ni..kekekeke

wahida said...

tgk org pakai mmg cantik, bila aku pakai, nampak mcm pelik...huhu...

Kakzakie said...

Buat diri kakak macam tak sesuailah Is.. tapi handbang cantik juga kan..