Monday, June 25, 2012

kisah kursus

hye, assalamualaikum! :)


lamanya tak mengupdate belog kerana kekangan masa ye kawan-kawan.. mintak maaplah banyak-banyak... mood blogging sekarang ni pun suka swing-swinglah... jap layan, jap tak layan... biasa ah tu, pompuan ni penuh dengan hormon-hormon yang tak stabil sampai membuatkan laki masing-masing pening melayan kerenah para isterinya... eh? para? macam ramai jeee! ohh tidakk! no no noooooo :D



google



minggu lepas aku kursus dari senin sampai khamis... heaven! sebab takyah mengadap langau-langau opis tuuu.. tenang sikit jiwa!  kursus khidmat pelanggan berbudi bahasa.. kelass kau maria.. kau ada? ahahaha... ni kes member team sorang yang ala-ala gitu-gitu tulah.. sikit-sikit kau mampu? kelas kau sara! kau ada? kata ratu! wah! diva sangat!



google



haa gitulah kekdahnya dah terjebak dah aku dalam dunia mereka itu! ahahaah!  bagos gak terjebak dengan dorang ni sebab lecturer haritu ya ampun punyalah TAK BEST! huhhh! memasing duk hitung jam berapa nak habis jee.. muka toya je memasing.. serius tak best lecturer tu! satu je yang best, hari ketiga kursus kitorang pergi SOGO! haaaaa kelas tak kelas ko jah! hihihihi! kau ada?? muahahaha...



google



actually kami kena buat survey kat kaunter-kaunter jabatan kajaan and swasta.. kata kursus khidmat pelanggan kau.. haruslah kena tengok service counter camne apa sume kan.. pastu esoknya tu kenalah present.. biasa ah kursus ni kan ada LDK.. apaa? ingat sesedap je satu sesi bershopping di hari berkursus? amboiii banyak cantik muka hang! :D





google
ada yang sempat shopping kau! dorang yang datang luar kl memang ambil kesempatan shoppinglahh.. haruslah kan! ehehe




hari jumaat pulak aku EL sebab kekurangan kesihatan :D  aku batuk-batuk, selesema.. aqif pon same.. badan rasa tak sedap, suara pon dah nak tak nak je keluar.. tercutilah hari jumaat tu.. duk berehat 3 beranak kat rumah.. harini feel better sikit.. datanglah mengadap langau-langau kat opis ni balik... gedebushhh! :'(




**nak datang kerja pon berkira-kira.. pikirkan malas mengadap langau-langau ni tauuu :(**

4 comments:

~SHiLA~ said...

kusus yg ko aply kt intan tu ke?cay g kusus khidmat pelanggan.pasni ckp pn sopan santun la.hahah

mamyharraz said...

bestnya kursus sambil boleh jalan2..luas sikit pemandangan kan.

langau kan sara ada je dimana-mana opis..tak sekor dua ekor tak pun berekor-ekor hmpphh sini pong sama ada jew langau yg tak beshhhh hehehe

Chuu Muqhlis said...

uishh., langau ye kak..bahaya tu bole bikin virus hahaha

ieda said...

huhuhu bab kursus2 nie x best kan ;)
kalau yg x mengantuk tuu ok lah kan .. rasa x nak balik ekeke ;)