Thursday, June 28, 2012

okey jee..lain kali jangan fikir bukan-bukan...

hye, assalamualaikum! :)


harini bersiaran dari opis orang lain, pc orang lain sebab kena jaga bos orang lain.. my boss terbiar keseorangan kat bawah..muehehe.. ni first time aku jaga bos orang.. semalam siap gi recee dulu.. macam-macam aku tanya kat PA dia... yelah lain bos lain ragamnya kan.. harini dah dekat 1 hari jaga dato' ni okeylaa.. he's cool babe! mana tak cool nya.. pagi petang meeting, tinggal aku sesekor tercongok buat hal sendiri jee.. seronok ah! hihi... lunchtime jap tadi je dia ada jap.. ehehehe



aku ingatkan dia macam %&*^&$ tapi rupa-rupanya dia okey... haaa tulaa orang-orang tua kata dun judge a book by its cover... kelas kau senah! orang tua berfalsafah omputih bagai.. kau ada? heeeeee :D



aku jaga bos orang ni sampai esok jee.. minggu depan kembalilah ke tempat asal.. tapi bos aku ni kata cuti, tadi ada jee datang naik melepak kat atas nii.. saje nak skodeng aku ke apa? aiissyyy bos.. bos... macam-macam ragamlah bos ni kan.. tapi my boss tu pon cool jugak.. dia datang tanya "eh sebok ke?"  aku dengan selamba jawab "takde ah sebok, buat-buat sebok je sebenarnya"  lol... boleh? :P



muka suci lepas solat..petang hari tak kose nak touchup-touchup..bedak-bedak, tenyeh gloss sudah!
berfareeda bagai jugak kekdahnya.. kelas kau maria!
eh, tetiba tak malu tempek pic muka sendiri ek.. lah korang ni, bukan selalu pon, kasi ah can skali! :P






**saje buat muka masam, kalau senyum nanti ada lak yang jatuh cinta..kan susah.... **stetment buat orang nyampah lagi :P**

13 comments:

nn lylyn said...

senyum skit kak =)

mamyharraz said...

seriusnya muka hehe

kadang benda yg tak sangka tu lain jdnya.nasib boss tu ok ok je kan tak banyak songeh.

Fieza79 said...

petang2 hri mana larat senyum ye dak..hehee..

sporting nya bos...

asna cute said...

nanti senyum sikit tau =))) tudung lawaaa!

Irfa said...

hai :)
lawa tudung..

Liza @ Adzriel AB said...

ishhh tak senyum pun manis ada tu. jaga org takut lari ke? he..he..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah, ada fareeda jugak... sal tak beli2 pun lagi... 10 kali pikir kalo nak beli...hehe

** ni email sal : salji_putih19@yahoo.com

syariza09 said...

hohoho...dato' ok yer...sib baik kan :)
tudung tu cantik maaaa...nk gak beli satu tp beli fareeda celup jer laaa

Kakzakie said...

Mungkin boss Sara ada kerja luar jangka sehari tapi dah siap awal tu dia balik office semula sebab kakak kadang macam tu..

Cik Diana said...

siyes jee nampak. tp tang tudung fareeda tu cun dah. Pinjam bOleh. hehe

cik hani said...

cute tudung kamu..wat la review sikit psl fareeda best ke x..mau tahu jugak..kite xde fareeda.huhu

~SHiLA~ said...

cay muke membe serius dah pki fareeda :-j

jage bos zura ek

ieda said...

kalau dpt bos yg x banyak songgeh memang best kan dik ;)

jgn marah2 senyum selalu ;))