Friday, June 15, 2012

tak setia!

hye, assalamualaikum! :)


aku memang tak setia orangnya.. suka bertukar-tukar... bila dah bertukar pada yang baru terus semangat datang... suka main tukar-tukar... oppss! cop yee kawan-kawan! bukan bertukar pasangan.. ayooo! nauzubillah.. minta sisih malaikat 44! saya sayang suami saya.. sayang dia ketat-ketat :P


aku nak cakap aku suka tukar-tukar layout belog aku ni kan! korang perasan tak? tak perasan sudah, tak paksa pong :P  kalau takde keje camnilah jadinya... sebab kan aku dah lame tak update belog, nak bagi mood blogging mari, aku tukarlah layout.. main klik tu ini.. tukar-tukar, font, colour.. baru semangat balik nak layan belog...hihikkk..

okey tu jee nak cakap, esok weekend kan?? weehuuu!! okey bubbyee! happy weekend! :)

11 comments:

Ezy Chiaki said...

putih suci plak sara..
haha

Chuu Muqhlis said...

same la., suke tuka gak., klu tuka ase smgt sikit hihi

Faidhatul Arfah said...

Follow u. Hee

penyuluh perikanan said...

Postingan yang sangat bermanfaat, saya menyukai postingan ini, untuk menambah wawasan dan pengetahuan...saya sudah follow ...dan terima kasih, ditunggu followbacknya...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tukarla sampai jpa yg sesuai kiki

eMMe said...

ohhh ingatkan tak setia ape.. hehehe.. suspen je, panik sekejap, takpe tukar2 layout... utk tarikan pembaca blog kan... kene la kelihatan cantik, mesti ramai dtg jenguk blog Sara nnt kan...

Nissa Azmir said...

putih gitew.. rasanya nisa kena wat cams ara la tukar layout selalu baru la rajin nak update kot...

syariza09 said...

sib baik tak setia ngan lay out...x pe tukar2 pong, lagipun ni kan utk naikkan semangat berblog

wahida said...

aku pulak jenis malas nak tukar2...huhu..setahun sekali baru teringin nak tukar...huhu..

ieda said...

sweet ...
macam bukan blog lakkk
warna putih kann sucii eje :)

Kakzakie said...

Kakak dari mula berblog itulah layout sampai sekarang..