Friday, July 8, 2011

oitttt! biar betullll!!!!!!

hye, assalamualaikumm!


iyeeeeeeeeeee! betollllllllllll!!

hikkkk! ape yg betoll?

sebenarnya kul 4.30 petang tadi ni..kejap tadi ni aku baru dapat access intenet! 3 hari berturut2 intenet down! argghhh! tensii aku duk opis nii, melangut, keje jap ade, jap takde, tapi banyak takde la drp ade..tehee!  dengan takde intenet ni aku rase cam terputus hubungan ngan dunia luar la! nk fb takpat, bblogging takpat! ooohh tidakkk!!!!! ni baru dapat... fuhh! rase cam baru dapat bernafasss!


haa camtulah perasaan aku sepanjang 3 hari kat opis ni!


tapi sebenarnya takde ape cerite pon aku nak update..hehe..just nak bagitau tu jeee! ni pon update laju-laju sebb aku tau sume org dah nak balik kan.. karang takde sape bace entry aku ni..haha!




**weh,esok perintah berkurung satu kl!**

13 comments:

Cik Ezy said...

mmg nazak la kalo intenet xde..
haha..

Aleyn said...

Memang nak balik pun...tapi sempat baca lagi...ekekek

Happy weekend...dok umah jer tau..kat luar karang kena makan jem lak

RynaHakimi said...

mati kutu la kalo takde tenet..huhu =)

mamyharraz said...

mmg tension kalau internet problem kt ofis..

~SHiLA~ said...

o sane lak xde tenet.aku mgu lepas semgu ko xpat tenet.sehari xde tenet,trs bwk bodben :))

maya amir said...

tak best bile tenet tadek kan?:) padahal bile ade tu, kdg2 tak bukak gak kalau banyak keje, tapi tetap nak pc tu ade tenet..hehehe

-Sara- said...

cik ezy,

tulah..cm xde life jap..

*klo kt opis lah, kt umh xheran pong! hehe

-Sara- said...

aleyn,

ehehe..sempat g akak bace entry sara ni ek..tq kak aleyn :)

mmg duk umah je pon..brani nk kua

-Sara- said...

rynahakimi,

sgt2 mati kutu tau! :D

-Sara- said...

mamayharaz,

yelah mummy, klo ade keje xpela..

-Sara- said...

shila,

aah makin duk dekat ngn centre server ni makin teroklah..kalo dpt pon bkn elok pon..syik hang jee..tensi aku!

*bwk bodben pon xjd pe sbb dorg ngah wat upgrade system pe tah!

-Sara- said...

maya amir,

yelah kak maya..klo bz tu xlah kite lyn tenet tp nk gk tenet tu ade..hehe

syariza09 said...

patut la sunyi sepi.....mmg sesak napas kalo x der tenet kan..kekekeke