Sunday, July 31, 2011

tak terlambat lagi rasenye kan :D

hye, assalamualaikum! :)

haaa..korg2 semua..puasa tak?
aku setakat ni alhamdulillah masih bertahan dan okey je, takde rase letih
harapnya sampai ke petang lah bertahan :D

pagi tadi pukul 4.30 bangun siapkan sahur
sedang elok siap masak sume lauk waktu nak hidang tu tengok2 husband dah bangun sendiri
takyah kejut elok lak bangun sendiri :D
pegi kat hall, tengok budak kecik tu pon sebok bangun 'sahur' gak
mamaii jee, aku tanya ape sume tak jawab, masyaamm je muke..hihikk
duk lah main lego die tuu waktu kitorang duk sahur

dah siap sahur, sementara tunggu subuh sempatlah terlelap jap aku nii
letakk jee terus lena..haha
bangun2 tengok budak tu tak tido sampai sudah
duk layan kartun lak kat tv
sabo jelah budak nii


google
jangan syik terbayangg ayam gorengg jee cam gambar ni tau! :P


okey, penatlah taip banyak2 bulan pose ni kan..haha
so here, aku ambik kesempatan nk wish kat korang
takpelah dah sekerat ari pose pon, aci jee kan?
tak terlambat lagi lahh kirenyee..lg pon arini 1st pose day :D


"sempena bulan ramdhan al mubarak ni aku ucapkan selamat berpuasa kpd semua blogger yg sudi bertandang ke blog merapu raban aku nii..semoga kite sume beroleh kerahmatan dan kebahagiaan daripadaNya.. perbanyakkan amalan di bulan yg mulia nii.. rugi tau tak kutip pahala di bulan puasa nii :)

dan aku juga ambil kesempatan susun sepuluh jari mohon ampun & maaf mcm esok nk raye lak :P andai selama aku publish entry ni ade yg terguris or terkecik hati or terase dgn ape yg aku coretkan kat sini tapi rasenye takde kan..kan.. semoga ramadhan kali ini lebih baik dr ramadhan2 yg sebelumnya..

Selamat Berpuasa kawan2! :)"




**tapi aku tengah bengang dgn TNB ni sbb dpt bil bulan ni RM 120++.. ade kenaikan tariff letrik ke weh? slalu paling byk pon bil aku RM 70 je!**

12 comments:

Hanis Azla said...

selamat berpuasa juga utk sara.. amboi dah terbau2 ayam goreng yer.. berkejar ke KFClah petang ni yer.. tak pun cari ayam golek.. he..he..

~~zaa~~ said...

selamat berpuasa mak yong! :D

mamyharraz said...

selamat berpuasa utk sara :)

~SHiLA~ said...

ntahnye..ucapan da mcm sok nk raye kot.hahaha

eh bestnye ank da beso,xkaco da.mak membute pn,ank xkaco.klu aku,kompem bsilat

syariza09 said...

rajinnya si kecik tu bangun, siap leh main lego lagi

cer cek smula ngan TNB, mesti ada silap tang mana2

-Sara- said...

hanis azla,

ermm cm sedap la plak tetibe kak hanis sebut aym golek! hehe

-Sara- said...

zaa,

same to u too cyg! :D

-Sara- said...

mamy harraz,

tq mamy..same jgk utk mamy :)

-Sara- said...

shila,

alaa ingt rye je ke kene mntk maaf? pose pn mintak maaf gak!

*tetibe emo! haha

aah..aku taekwando jee..bkn bersilat ;))

-Sara- said...

syariza09,

aah,bapak die ckp die sndri yg bgn..hehe

tulah dh suh husbnd sara tanye..

axie said...

selamat berpuasa sara :)

-Sara- said...

axie,

same to u too azie :)