Friday, January 27, 2012

bila beranak dua, berubah ke arah kanak-kanak ribena pula lagaknya

hye, assalamualaikum! :)



now bersiaran dari rumah PIL kat kampung.. syaqir kat luar rumah tak habis-habis ngan mainnya..budak tu biasalah kalau balik kampung jangan harap nak duk dalam rumah.. cik suami pulak lepas kenyang makan nasik, bummm ketiduran ketidaksedaran diri..aqif pulak dapat tido dalam buaian memang lena habis...



okey, tu je update kalini.. apa? macam takde kene mengena ngan tajuk entry? yelahh memang takde kena mengena pon..cuma korang pandai-pandai tengok sendiri jelah layout baru aku nii.. feeling remaja yang baru sedang hangat bercinta je layoutnya tuu! haha!





**dah asyik design sendiri je, jumpa layout comel rembat jelah!**

20 comments:

mamyharraz said...

cute sgt layout baru ;)

budak kalau balik kampung mmg tak ingat makayah dia kan..sbb hapy ada yg lain :)

Ezy Chiaki said...

wahh..
comel2!

~izan~ said...

cantik.kemas dan mmg sweet gitu...

ieda said...

hurmmm cumel je .. ;)

photokita said...

akak suka..akak suka lay out baru ni..comell:)

ainnoraini said...

Cantik & cute...

dakcik said...

wahh! cntikkkk! sweettttt

Hanis Azla said...

he..he.. mmg comel..

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang cantik la layout baru nih...

**hehe, tak pa sekali sekala feeling macam zaman bercinta dulu...

-Sara- said...

mamyharraz,

aahlah kak, main sungguh2! :)

-Sara- said...

ezy chiaki,

header kamu pon cntik :)

-Sara- said...

izan,

rasa muda2 jee..hehe

-Sara- said...

ieda,

feeling bdk2 ;P

-Sara- said...

photokita,

kak maya eh?

-Sara- said...

ainnoraini,

tq :)

-Sara- said...

dakcik,

nk jugak comei2! hehe

-Sara- said...

hanis azla,

jap2 bertukor hehe

-Sara- said...

lady salwa,

kann? hehekk

Liza @ Adzriel AB said...

tentu sara makin busy sekarang ni sebab dah ada 2 budak comel

-Sara- said...

liza@adzriel ab,

aah kak..memang pon..kenela biasa2kan :)